​Επίθεση «ξέπλυμα» της απόφασης από τα Αλβανικά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ

​Επίθεση «ξέπλυμα» της απόφασης από τα Αλβανικά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ

Συντονισμένη επίθεση από προχθές το απόγευμα μετά την απόφαση του αλβανικού δικαστηρίου να παραμείνει προφυλακισμένος ο νέος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντης Μπελέρης, πραγματοποιούν φιλοκυβερνητικά μέσα της Αλβανίας.

Με πρόχειρα στημένα βίντεο - ρεπορτάζ προσπαθούν να αμαυρώσουν την εικόνα του Μπελέρη ρίχνοντας λάσπη στο πρόσωπό του, ότι δήθεν πήγαινε νύχτα στο Κούτσι και αγόραζε ψήφους, όπως φαίνεται να λέει στην κάμερα ο (ψευδο)μάρτυρας. Η προχειρότητα όμως είναι βασικό χαρακτηριστικό αυτής της υπόθεσης από την αρχή. Υπενθυμίζουμε ότι χρειάστηκαν τρεις μόνο μέρες οι αλβανικές αρχές για να δέσουν την υπόθεση από την καταγγελία του "εθελοντή" στις 8 Μαϊου και να προβούν στην σύλληψη στις 11 Μαΐου τα μεσάνυχτα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση του βίντεο - ρεπορτάζ το αποτέλεσμα αυτής της προχειρότητας είναι να μην έχει κοπεί από το βίντεο και η παρέμβαση του διπλανού πολίτη ο οποίος καθαρά ακούγεται να λέει απευθυνόμενος στον (ψευδο)μάρτυρα που μιλάει στον τηλεοπτικό φακό, «Χωρίς να δεις τίποτα δεν λέγεται τίποτα» (pa pare gjë nuk thuhet asgjë)!

Στο 0:56 του βίντεο


Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου