Την Δερβιτσάνη επισκέφθηκε ο Έλληνας Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Την Δερβιτσάνη επισκέφθηκε ο Έλληνας Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Την κοινότητα της Δερβιτσάνης στο Δήμο Δρόπολης επισκέφθηκε χθες ο Έλληνας Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Αμυράς, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Κονίτσης κ. Νικόλαο Έξαρχου και τον Αντιδήμαρχο Κονίτσης κ. Δημήτριο Χήρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κοινότητας, τομ κ. Αμυρά υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Δερβιτσάνης κ. Φίλιππας Μπόμπολης, ο πρώην Υπουργός Εργασίας κ. Σπύρος Ξερας, ο πρώην βουλευτής και Υπουργός κ. Βαγγέλης Τάβος, ο Πρόεδρος Ομόνοιας κ. Βασίλης Κάγιος, ο Πρόεδρος Παραρτήματος Αργυροκάστρου της Ομόνοιας κ. Στέφανος Κώτσιας, ο πρώην Δήμαρχος Φοινικαίων κ. Λεωνίδας Χρήστος, τα μέλη του συμβουλίου της κοινότητας Δερβιτσάνης και ο πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Δρόπολης κ. Μιχάλης Μάνος.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο κ. Δημήτριος Σαχαρίδης.

Επίσης, κ. υφυπουργός επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δερβιτσάνης, όπου ξεναγήθηκε και συγκινήθηκε με την ιστορία του στα χρόνια του κομμουνιστικού καθεστώτος.

Τέλος, η κοινότητα καταλήγει πως η επίσκεψη του Υφυπουργού και οι συζητήσεις που έγιναν με τους παρευρισκόμενους στην συνάντηση, ελπίζει να αποδώσουν θετικά στην τοπική κοινωνία.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου