Άγιοι Σαράντα: Στυγερή δολοφονία Αλβανού επιχειρηματία

Άγιοι Σαράντα: Στυγερή δολοφονία Αλβανού επιχειρηματία

Μια στυγερή δολοφονία σημειώθηκε χθες βράδυ στην περιοχή των Εξαμιλίων στους Αγίους Σαράντα. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο 40χρονος Αλβανός επιχειρηματίας Gramoz Memaj (Γκραμόζ Μέμαϊ), εκτελέστηκε κοντά στο σπίτι του.

Μέχρι στιγμής οι αρχές διερευνούν τα αίτια του θανάτου, ενώ αναφέρουν πως το θύμα δολοφονήθηκε στις 21:45 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και εξέπνευσε στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του προς το νοσοκομείο της πόλης. Από χθες το βράδυ η αστυνομική ερευνητική ομάδα χτενίζει την περιοχή δημιουργώντας αρκετούς «σταθμούς» ελέγχου, σε διάφορα σημεία της πόλης.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα κάνουν λόγο για 7 σφαίρες που επέφεραν τον θάνατο στον επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας, ένα όχημα προσπάθησε να φύγει από την περιοχή, αλλά μόλις είδε το θύμα να κατευθύνεται προς το σπίτι του, επέστρεψε. Ο δράστης φαίνεται να περίμενε το θύμα μέχρι να κατέβει από το αυτοκίνητό του, έπειτα πλησίασε κοντά του και του άδειασε στο σώμα τον γεμιστήρα του όπλου του.

Το θύμα ζούσε μεταξύ των Τιράνων και των Αγίων Σαράντα, ενώ οι πρώτες υποψίες που οδήγησαν στην εκτέλεσή του, αφορούν το παρελθόν του.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου