Το επιτελείο της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αλβανία αποχαιρετά τη Γιούρι Κιμ

FzdG-FuXsAEVK1A.webp

Το προσωπικό της Πρεσβείας των ΗΠΑ στα Τίρανα αποχαιρέτησε την πρέσβη Γιούρι Κιμ, μετά την ολοκλήρωση των καθηκόντων της στην Αλβανία.

«Το αμερικανικό και το αλβανικό προσωπικό μοιράστηκαν επαίνους για την πρέσβη για τις προσπάθειές της να προωθήσει τις διμερείς σχέσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Αλβανίας, την ηγεσία της και για τη συμπόνια και τη φροντίδα της για τους υπαλλήλους της αμερικανικής πρεσβείας στα Τίρανα», ανέφερε δήλωση της πρεσβείας στα κοινωνικά δίκτυα.

Το προσωπικό δώρισε στην Πρέσβη Γιούρι Κιμ μια ειδική αλβανική σημαία και ένα φωτογραφικό άλμπουμ από την άσκηση του καθήκοντός της επί 3,5 χρόνια στην Αλβανία. Το απόσπασμα της Πεζοναυτικής Φρουράς των Ηνωμένων Πολιτειών ανύψωσε την αμερικανική σημαία εν παρουσία της πρέσβεως.

https://twitter.com/USEmbassyTirana/status/1672883832083685376

Στηρίξτε μας με μια δωρεά

Δωρεά μέσω PayPal
Μοιράσου το
Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Το σχόλιο θα ελεγχθεί πριν τη δημοσίευση του.