Ράμα: Θα κάνω ό,τι μπορώ για να διώξω το Μέτα

Ράμα: Θα κάνω ό,τι μπορώ για να διώξω το Μέτα

Ενώ το Σοσιαλιστικό Κόμμα συνεχίζει τη διαδικασία για την καθαίρεση του Ιλίρ Μέτα από το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα κατά τη συνάντηση με τους σοσιαλιστές βουλευτές δείχνει ότι θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει τον θεσμό της Προεδρίας.

Ο Ράμα ανέφερε πως τώρα ο Μέτα δεν είναι κάτι άλλο επαρά ένας παράξενος τύπος, που ντροπιάζει την Αλβανία, την αλβανική κοινωνία και κάθε φυσιολογικό πολίτη αυτής της χώρας με την παρουσία του στη θέση του αρχηγού του κράτους.

Ο Ράμα πρόσθεσε επίσης ότι για να βρει έναν αντικαταστάτη για τη θέση Πρόεδρο, θα συμβουλευτεί το Δημοκρατικό Κόμμα.

Η δήλωση Ράμα:

"Δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρχει συνεργασία με τον Ιλίρ Μέτα και το κόμμα του. Ο Μέτα πρέπει να καθαιρεθεί ως προσωποποίηση του αντι-κράτους, τιμωρημένος από τον αλβανικό λαό στις 25 Απριλίου. Ένας παράξενος χαρακτήρας που ντροπιάζει την Αλβανία, την Αλβανική κοινωνία και κάθε φυσιολογικό πολίτη αυτής της χώρας με την παρουσία του στην αρχηγία του κράτους.

Η αποπομπή του Ιλίρ Μέτα δεν είναι απόλυτα στα χέρια μας και το γνωρίζουμε αυτό. Αλλά θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να αποναρκοθετήσουμε τον θεσμό του Προέδρου ψηφίζοντας κατά της αποπομπής του. 

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι αυτή η αποπομπή δεν έχει καμία σχέση με κανένα άλλο κίνητρο εκτός από τη δημόσια θέση μας για τη συντριπτική πλειοψηφία των Αλβανών.

Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την αντικατάσταση, αλλά σε κάθε περίπτωση, είτε νωρίτερα είτε εγκαίρως, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσει η διαδικασία, θα συμβουλευτούμε το Δημοκρατικό Κόμμα για λογαριασμό του νέου Προέδρου. 

Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: Να παραμείνουμε κοντά στ...
Σύλληψη Αλβανών για κατοχή 80 κιλών κοκαΐνης στη Μ...

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη