900.000 Έλληνες στην Αλβανία σύμφωνα με την έρευνα του Ελβετικού ινστιτούτο «iGENEA»

 900.000 Έλληνες στην Αλβανία σύμφωνα με την έρευνα του Ελβετικού ινστιτούτο «iGENEA»  Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Έρευνα του Ελβετικού Ινστιτούτου Γενετικής «iGENEA» βρίσκει 300.000 Έλληνες στα Σκόπια, 900.000 στην Αλβανία και 4.400.000 στην Βουλγαρία!

Η γενετική έρευνα διήρκεσε πάνω από 10 χρόνια, χρησιμοποιώντας εκτενή βιβλιογραφία από περίπου 500 επιστημονικές πηγές και σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους, είχε δημοσιευθεί αρχικά το 2010, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στα Σκόπια το 2014 και επανέρχεται και πάλι σήμερα από σκοπιανά ΜΜΕ (2017), που ψάχνουν να βρουν «ποίοι τελικά είναι οι κάτοικοι των Σκοπίων».

300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Σύμφωνα λοιπόν με το γράφημα του iGENEA το 15% των Σκοπιανών είναι Έλληνες στο DNA τους! Δηλαδή 300.000 Έλληνες! (2 εκ. κάτοικοι επί 15%).

Επίσης οι Σλάβοι (Σέρβοι) είναι 15% (300.000), οι Αλβανοί μόλις 10% (200.000), οι Τεύτονες(γερμανικό φύλο της Βαλτικής που πέρασε τον Δούναβη) 20% (400.000) και οι πλαστογράφοι που αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες» μόλις 30%, δηλαδή 600.000! Όπως γνωρίζουμε δε, ένα μεγάλο μέρος από αυτούς, τους Σκοπιανούς, έχει βουλγαρική συνείδηση και γι΄ αυτό προσπαθεί να τους προσεταιριστεί εντατικά τελευταία η Σόφια…

900.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Στην Αλβανία πάλι, υπάρχει μεγάλη ανατροπή, αφού στην γενετική έρευνα του iGENEA, προκύπτουν 14% Έλληνες, δηλαδή σχεδόν 400.000 (2.831.000 κάτοικοι επί 14%), ενώ αναφέρονται και 18% Θράκες, στην ουσία και πάλι Έλληνες, δηλαδή άλλοι 500.000! Συνολικά επομένως στην Αλβανία ζουν 900.000 Έλληνες! Αυτό προδίδουν και τα χαρακτηριστικά πολύ μεγάλης μερίδας νοτίων «Αλβανών», αλλά και οι εκτιμήσεις ιστορικών για ελληνικής καταγωγής «Τόσκηδες»!

900.000 Έλληνες, είναι όμως το 1/3 της σημερινής Αλβανίας! Και επομένως μιλάμε για κάτι πολύ περισσότερο της Βορείου Ηπείρου!

Σημειώνουμε πως στα χρόνια των επιδρομών από τη Δύση αρχικά των Οστρογότθων και μετέπειτα των Νορμανδών κυρίως, το Βυζάντιο έστειλε ελληνικό στρατό και κατοίκους να πυκνώσουν την περιοχή του Δυρραχίου (αρχαία Επίδαμνος), ώστε να εμποδίζονται οι εισβολές! Πολλοί Στρατηγοί μας έγιναν τότε εκεί και γαιοκτήμονες και πολλοί επίσης στρατιώτες μας εγκατέστησαν τις οικογένειές τους, ώστε να τονωθεί η αμυντική θωράκιση της στρατηγικής περιοχής. Από το Δυρράχιο άλλωστε ξεκινούσε η Εγνατία Οδός και μέσω Θεσσαλονίκης κατέληγε στην Κωνσταντινούπολη.

Η Άννα Κομνηνή, εκθειάζει μάλιστα τα ψηλά, δωδεκάμετρα βυζαντινά τείχη του Δυρραχίου (δύο ράχες – βουνά), που ήταν τόσο φαρδιά ώστε να προχωρούν πάνω τους τέσσερις ιππείς ταυτόχρονα με τα άλογά τους!

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Σύμφωνα με τα σκοπιανικά δημοσιεύματα, οι έρευνες της iGENEA σχετικά με την Βουλγαρία, έδειξαν ότι το 49% είναι «Θράκες» δηλαδή Έλληνες, ενώ υπάρχει και ένα 11% με την καθαρή αναφορά «Έλληνες»! Αυτά σημαίνουν πως στη Βουλγαρία (μεγάλο μέρος της οποίας είναι η Βόρεια Θράκη μας, γνωστή και σαν Ανατολική Ρωμυλία) υπάρχουν 60% Έλληνες, δηλαδή 4.400.000! Επί συνόλου 7.351.000 κατοίκων !

Τονίζουμε ότι στην έρευνα των Ελβετών, υπάρχουν εξόφθαλμες σκοπιμότητες, όπως η αναφορά σε "Μακεδόνες" και "Ιλλυρίους", εθνότητες που δεν υπάρχουν και μπήκαν με τις λέξεις αυτές για να στηρίξουν τα Σκόπια και να πλήξουν την Σερβία ή ο σκόπιμος διαχωρισμός Ελλήνων από τους Θράκες. Ωστόσο μέσα και από αυτό ακόμη το κλίμα, προκύπτουν συνταρακτικά στοιχεία για τις ρίζες του Ελληνισμού στα κράτη της Χερσονήσου, πολλά από τα οποία τολμούν και μας κουνούν ακόμη το δάχτυλο!

Αν όμως δουν τους αριθμούς που προκύπτουν, θα νιώσουν να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους! Διότι εάν η Ελλάδα αποφασίσει να χρησιμοποιήσει όλα τα "πιόνια" στη σκακιέρα της, θα τρέχουν και δεν θα προλαβαίνουν... Και ο νοών νοείτω...

Αιχμές πρώην Πρ. Δημοκρατίας της Αλβανίας για την ...
Επετειακή εκδήλωση για την εξέγερση του Αλύκο
 
  1. Σχόλια (11)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (11)

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχουμε και Βίκινγκς στη Αλβανία!!!λες να κατάγομαι και εγώ από την φυλή των Απάτσι!!Η Ελλάδα γιατί δεν συμμετείχε στην έρευνα?

This comment was minimized by the moderator on the site

Για να μας κάνουνε και εδώ στην Ελλάδα την έρευνα.... Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας από το αποτέλεσμα και πόσο μάλλον με το ποσοστό τον Αλβανών που για μένα θα ξεπερνά το 40 % όσο και αν δεν μας αρεσει

This comment was minimized by the moderator on the site

Ένα μερος των σημερινων εξισλαμισμενων τοσκοφωνων εχει [και ] Ελληνες προγονους....

Αυτοι συν τα 103 ελληνοφωνα χωριά [τα 99 αναγνωρισμενα ως μειονοτικά]
συν τα 100 περίπου χωρια Ελληνοαλβανων [ χριστιανικα χωριά σε Λουντζη Ζαγορια Κορυτσα Περμετη]συν τους μισους Αλβανοτσάμηδες συν τους Βλαχους της Σκιπεριας συν τα απομειναρια των Αρβανιτων στην παραλια Σκιπερια
τοτε πραμγατι μαζευοντε 900.000 ελληνογενεις.

This comment was minimized by the moderator on the site

εγω θα ζητησω την πηγη του αρθρου και θα προσθεσω οτι για την ελληνικοτητα των ελληνων πελοποννησου και κρητης εχουν γινει ερευνες και διαπιστωθηκε οτι, κατα μεγαλο ποσοστο, οχι απλα ειναι ελληνες, ειναι και απογονοι μυκηναιων και μινωιτων. ασυλληπτο!

This comment was minimized by the moderator on the site

Γεια σου Δημήτρη (με το αρχαιοελληνικό όνομα)
Δηλαδή κανένας Έλληνας δεν υπάρχει στην σύγχρονη Ελλάδα;
Και ποιοι έπεισαν τους σημερινούς κατοίκους ("σλάβους, αρβανίτο -ρουμανό -βλαχούς, ρομά, maghreb" κλπ), να μιλάνε Ελληνικά και να λένε ότι είναι Έλληνες! Μήπως τα φαντάσματα των Ελλήνων;
Τότε... ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μάλιστα. Αποτελέσματα για Ελλάδα έχουμε ? Γιατί καλά τα κουνήματα και αι διατάσεις του ένδοξου έθνους μας, αλλά κάτι με προϊδεάζει για σλάβους, αρβανίτο -ρουμανό -βλαχούς με λίγο ρομά στην ηπειρωτική Ελλάδα , και αρκετούς απόγονους πειρατών από το maghreb στη Κρήτη και στα νησιά. Όχι ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Η ελλαδα δεν χρειαστηκε να συμμετασχει.

Μονο που βγηκαν τοσοι πολλοι ελληνες σε Αλβανια και Βουλγαρία φαντασου ποσους θα εχει η Ελλάδα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Και μόνο που δεν συμμετάσχω σημαίνει ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΛΆ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχω γεννηθεί στην Αλβανία σε μια πολλή κοντά στα Τιρανα έκανα τεστ DNA και τα αποτελέσματα 68% του DNA εινα ελληνικό δεν το περίμενα να έχω τόσο πολλή .. !!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

1. Το κάστρο στο Δυρράχιο ήταν από τα ισχυρότερα στο Βυζάντιο και οι αυτοκράτορες παινεύονταν γι αυτό. Ήταν επόμενο η περιοχή, Περιφέρεια του Άρμπανον της αυτοκρατορίας, να δεχθεί έλληνες από παντού στην αυτοκρατορία, αφού αν μη τι άλλο έχαιραν της εμπιστοσύνης της Κωνσταντινούπολης. Όταν αυτή η περιφέρεια έχασε τη σημασία της και οι έλληνες αυτοί κατέβηκαν νότια, οι ντόπιοι τους αποκάλεσαν αρβανίτες γιατί προέρχονταν από το Άρμπανον όπως π.χ. μικρασιάτες λέμε τους έλληνες που προέρχονται από τη Μικρά Ασία. 2. Οι βλάχοι της Θεσσαλίας μιλούν λατινογεννές ιδίωμα γιατί η περιοχή τους ήταν βάση των ρωμαϊκών λεγεώνων. Το ίδιο όπως και η Ρουμανία με το ρωμαϊκό στρατό της που ποτέ δεν έφυγε γιατί ήταν σύνορο. Πολλοί βλάχοι πήγαν εκεί για να αποφύγουν μετέπειτα το Τούρκο. 3. Οι σαρακατσάνοι είναι μετανάστες ορεσίβιοι της περιοχής κυρίως του Καρπενησίου.

Και να ξέρεις αριστερέ μισέλληνα ότι εμείς οι έλληνες είμαστε πολλές φυλές που πάντα είχαμε πρόβλημα με προδότες και αντίχριστους.

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο
Φόρτωση Περισσότερων

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη