Μπερίσα: Το Ειδικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση του για αλλαγή του μέτρου ασφαλείας

Μπερίσα: Το Ειδικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση του για αλλαγή του μέτρου ασφαλείας

Το Ειδικό Δικαστήριο GJKKO ανέτρεψε σήμερα το πρωί την προσφυγή του Σαλί Μπερίσα, σχετικά με την αλλαγή του μέτρου ασφαλείας.

Με αυτή τη μορφή, η απόφαση του Πρωτοδικείου παραμένει σε ισχύ, κάτι που σημαίνει ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα συνεχίσει να παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό. Ο δικαστής που πήρε την απόφαση σήμερα ήταν η Ilirjana Olldashi.

Ο δικηγόρος του πρώην πρωθυπουργού Μπερίσα, Γκεντς Γκιοκουτάι, δήλωσε ότι θα ασκήσουν έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο, για να εναντιωθούν στο μέτρο ασφαλείας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σαλί Μπερίσα βρίσκεται σε «κατ' οίκον περιορισμό» από τις 30 Δεκεμβρίου 2023. Το μέτρο αυτό σε βάρος του ελήφθη αφού δεν τήρησε το υποχρεωτικό μέτρο εμφάνισης στο SPAK.

Ο Μπερίσα είναι πρόσωπο υπό έρευνα για διαφθορά σε σχέση με την υπόθεση «Παρτιζάνι». Για το ίδιο θέμα, σε «κατ' οίκον περιορισμό» βρίσκεται και ο γαμπρός του Jamarbër Malltezi, ενώ στον κατασκευαστή Fatmir Bekteshi έχει επιβληθεί το μέτρο ασφαλείας «υποχρέωση εμφάνισης».

...

Ο Σαλί Μπερίσα σε κατ' οίκον περιορισμό και υπό αστυνομική επιτήρηση

Το Ειδικό Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του ΣΠΑΚ για κατ' οίκον περιορισμό με αστυνομικό φύλαξη για τον Σαλί Μπερίσα. Η απόφαση θα εκτελεστεί άμεσα από την αστυνομία. Στο Ειδικό Δικαστήρι...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου