Συνταγματικό Δικαστήριο Αλβανίας: Κεκλεισμένων των θυρών η εξέταση της συμφωνίας Ράμα - Μελόνι

Συνταγματικό Δικαστήριο Αλβανίας: Κεκλεισμένων των θυρών η εξέταση της συμφωνίας Ράμα - Μελόνι

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας απέρριψε το αίτημα 30 βουλευτών της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης (στήριξης βουλευτών της «Επανίδρυσης» του Σαλί Μπερίσα και της ομάδας Gazment Bardhi) για επανεξέταση της συμφωνίας των μεταναστών με την Ιταλία σε δημόσια ακρόαση.

Η αντιπολίτευση αντιτάχθηκε σθεναρά στη συμφωνία Ράμα-Μελόνι για τους μετανάστες και ζήτησε να κηρυχθεί αντισυνταγματική αυτή η συμφωνία.

Η συμφωνία αυτή έχει αντιταχθεί και από την αντιπολίτευση στην Ιταλία, η οποία υποστηρίζει ότι δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον.

Υπενθυμίζουμε ότι η επίμαχη συμφωνία προβλέπει την τοποθέτηση σε καταυλισμό λαθρομεταναστών που θα επιστρέφουν από την Ιταλία, μέχρι τη στιγμή της εξέτασης των εγγράφων τους.

...

Ο Ιταλός επιχειρηματίας Becchetti θα απευθύνει τη συμφωνία Ράμα - Μελόνι στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Ο Ιταλός επιχειρηματίας Francesco Becchetti επιστρέφει στην επίθεση κατά της Αλβανίας. Ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Agon Channel θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τη συμφωνία για τους ...
...

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας παγώνει τη διαδικασία κύρωσης της συμφωνίας Ράμα - Μελόνι

Το Αλβανικό Συνταγματικό Δικαστήριο εξετάζει την υπόθεση για τη συμφωνία της Αλβανίας με την Ιταλία για τους μετανάστες.  Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, η διαδικασία κύρωσης της συμφωνίας στη...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου