Το μυστήριο του Αλβανού που εγκατέλειψε βαν με 300 κιλά ναρκωτικών στη Γαλλία

Το μυστήριο του Αλβανού που εγκατέλειψε βαν με 300 κιλά ναρκωτικών στη Γαλλία

Στα μέσα του καλοκαιριού, η γαλλική αστυνομία κλήθηκε από έναν άνδρα που ζούσε στην Ιταλία, ο οποίος είπε ότι το βαν του είχε κλαπεί. Πράγματι, το βαν ήταν καλά παρκαρισμένο στην πλατεία της αγοράς στο χωριό Drôme, στο Luc-en-Diois στη Γαλλία.

Μέσα σε αυτό οι αστυνομικοί εντόπισαν 300 κιλά μαριχουάνας με καταγωγή από το Μαρόκο. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επίσης το πορτοφόλι και το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη του βαν.

Ο άνδρας που συνελήφθη τον Οκτώβριο ξεκίνησε με το να αρνείται πριν ομολογήσει την εκδοχή του ενώπιον του Ποινικού Δικαστηρίου της Βαλένθια το απόγευμα της Δευτέρα. Ο 40χρονος Αλβανός, γνωστός για κλοπές και παραλαβή κλοπιμαίων, έχει συμφωνήσει να κάνει λαθραία μεταφορά κλεμμένων κινητών τηλεφώνων μεταξύ Ιταλίας και Γαλλίας.

Όμως υπάρχουν και οι γεμάτες ναρκωτικές αποσκευές που του ζήτησαν να μεταφέρει οι διακινητές, για τις οποίες δεν υπάρχουν στοιχεία. Στην αρχή αρνήθηκε να το κάνει, όμως στη συνέχεια απειλήθηκε με ένα όπλο στο πρόσωπο και έτρεξε μακριά. Πώς κατέληξε το βαν στο Luc-en-Diois με το φορτίο αυτό μέσα; Αυτό παραμένει ακόμα μυστήριο.

Ο 40χρονος καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση για κατοχή, μεταφορά και αγορά ναρκωτικών ουσιών.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου