Ζευγάρι Αλβανών που μαχαίρωσαν 5 φορές 57χρονο απέδρασαν από τις ιταλικές φυλακές

Ζευγάρι Αλβανών που μαχαίρωσαν 5 φορές 57χρονο απέδρασαν από τις ιταλικές φυλακές

Ένα ζευγάρι Αλβανών κρατουμένων δεν επέστρεψε στη φυλακή του Πέζαρο μετά από μια εργάσιμη ημέρα σε μια γεωργική εταιρεία στο Σαν Μπαρτόλο.

Σύμφωνα με πηγές από ιταλικά ΜΜΕ, οι δύο κρατούμενοι, που διαμένουν στην περιοχή της Ραβέννας, είχαν κερδίσει την ευκαιρία να εργαστούν εκτός φυλακής λόγω της καλής τους συμπεριφοράς.

Πρόκειται για τον 43χρονο E.B. και την 38χρονη E.S., κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μαζί με ένα τρίτο άτομο κατηγορούνται ότι μαχαίρωσαν έναν 57χρονο μπροστά σε μπαρ στην Πούντα Μαρίνα.

Σύμφωνα με τις έρευνες, το απόγευμα του συμβάντος, το 57χρονο θύμα βρισκόταν στο μπαρ, όταν κάποια στιγμή έφτασαν και οι άλλοι τρεις.

Καθώς γνώρισαν ο ένας τον άλλον, ξεκίνησε μια συζήτηση, η οποία στη συνέχεια οδήγησε σε λογομαχία επειδή το θύμα αρνήθηκε να τους βοηθήσει να βρουν κατάλυμα.

Ο καυγάς κλιμακώθηκε και οι άνδρες μαχαίρωσαν 5 φορές τον 57χρονο, ενώ η γυναίκα, σύμφωνα με την Εισαγγελία, τον κρατούσε.

Το συμβάν έγινε το 2018. Μετά την έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις Αλβανοί ήταν μέλη σπείρας ειδικοί σε κλοπές και ληστείες. Μετά την απόδρασή τους από τη φυλακή, η ιταλική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες σε όλη την Ιταλία, για να καταστεί δυνατή η σύλληψή τους.

Η διευθύντρια των φυλακών της Villa Fastiggi Palma Mercurio είπε ότι κανένας από τους άνδρες δεν φορούσε ηλεκτρονικό βραχιόλι ενώ εργαζόταν.

«Ενώ εργάζονταν, δεν φορούσαν ηλεκτρονικό βραχιόλι, γιατί αυτό είναι ένα μέτρο που προορίζεται για άτομα που δεν έχουν λάβει ακόμη οριστική ποινή», εξήγησε η διευθύντρια της φυλακής Villa Fastiggi, Palma Mercurio.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου