Φρίκη με την εν ψυχρώ εκτέλεση 34χρονου Αλβανού στην Ιταλία

Φρίκη με την εν ψυχρώ εκτέλεση 34χρονου Αλβανού στην Ιταλία

Ένας Αλβανός εκτελέστηκε στο Βερνάντε, στην περιοχή Κουένο στην Ιταλία. Σύμφωνα ιταλικά ΜΜΕ, το θύμα αναγνωρίστηκε από την ιταλική αστυνομία ως ο Klaudio Myrtaj, 34 ετών. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η δολοφονία έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. Το θύμα βρέθηκε με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Ιταλικά ΜΜΕ που έχουν δημοσιεύσει τη φωτογραφία του Αλβανού, γράφουν ότι ο 34χρονος πυροβολήθηκε με πιστόλι με σιγαστήρα και πιθανώς γι' αυτό δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί. Το πτώμα του βρέθηκε γύρω στις 4:30 το απόγευμα του Σαββάτου σε ένα εργαστήριο όπου εργαζόταν κατά καιρούς.

Ο Αλβανός ήταν κάτοικος της περιοχής Caraglio. Ο Myrtaj είχε φτάσει στην Ιταλία πριν από 2 χρόνια και εργαζόταν σε εργοτάξια της περιοχής. Οι ανακριτές ανέκριναν τον υπεύθυνο του συνεργείου, ο οποίος είπε ότι είχε πάει να πάρει βενζίνη με το τρακτέρ του και όταν επέστρεψε, ένας πελάτης του είπε ότι βρήκε τον νεκρό Αλβανό στο συνεργείο.

Η αστυνομία ανέκρινε αρκετά άτομα, μεταξύ των οποίων και την κοπέλα του 34χρονου. Τα ΜΜΕ γράφουν ότι το έγκλημα μπορεί να έχει κίνητρα ζήλιας, ενώ κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον δράστη. Στο χωριό όπου ο Κλαούντιο είχε μετακομίσει πριν από λίγους μήνες, έμενε σε ένα σπίτι όχι μακριά από τον τόπο του εγκλήματος. Οι κάτοικοι τον χαρακτηρίζουν ως εργατικό, πάντα χαμογελαστό και κοινωνικό.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου