Σήμερα η απόφαση από το Εφετείο Αθηνών για την έκδοση Αλβανού που κατηγορείται για πολλαπλές δολοφονίες στη χώρα του

Σήμερα η απόφαση από το Εφετείο Αθηνών για την έκδοση Αλβανού που κατηγορείται για πολλαπλές δολοφονίες στη χώρα του

Το Εφετείο Αθηνών θα αποφασίσει αυτή την Τετάρτη για την τύχη του Laert Haxhiu. Η Αλβανία ζητά την έκδοσή του, καθώς καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκιση από το Δικαστήριο της Λούσνια για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πρόσφατα, κατηγορείται και από την εισαγγελία του Ελμπασάν, για τουλάχιστον 6 δολοφονίες που σημειώθηκαν κατά τα έτη 2021-2022. Η δικαστική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 ώρα Ελλάδας, όπου υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την αλβανική πλευρά. Πριν από δύο μήνες το Δικαστήριο Ιωαννίνων αρνήθηκε την έκδοση του Haxhia, μη δεχόμενο το αίτημα των Αλβανών ομολόγων. Στην πρωτόδικη απόφαση ασκήθηκε έφεση, ενώ η οριστική απόφαση αναμένεται σήμερα.

Τα πρόσφατα στοιχεία και έρευνες σε βάρος της συμμορίας του Laert Haxhiu έφεραν στο φως τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι εισαγγελείς του SPAK από εγκληματικές ομάδες.

...

Εισαγγελέας του SPAK στο στόχαστρο εγκληματικής ομάδας

Τα πρόσφατα στοιχεία και έρευνες σε βάρος της συμμορίας του Laert Haxhiu έφεραν στο φως τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι εισαγγελείς του SPAK από εγκληματικές ομάδες. Όσοι εκπροσωπούν επίσημα το κράτ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου