Ποσότητα ναρκωτικών αξίας 4 εκατομμυρίων λιρών κατάσχεσε η αγγλική αστυνομία από αλβανική συμμορία

Ποσότητα ναρκωτικών αξίας 4 εκατομμυρίων λιρών κατάσχεσε η αγγλική αστυνομία από αλβανική συμμορία

Ποσότητα ναρκωτικών αξίας 4 εκατομμυρίων λιρών κατέσχεσε η αγγλική αστυνομία στο Leeds. Τοπικά ΜΜΕ, επικαλούμενα αστυνομικές έρευνες, γράφουν ότι τα ναρκωτικά ανήκουν σε αλβανική συμμορία διακίνησης ναρκωτικών.

Σε δήλωσή του στα ΜΜΕ, ο διοικητής της περιοχής, Στιβ Ντοντς, είπε ότι η ανακάλυψη της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών έγινε στα βορειοδυτικά της πόλης. Η αστυνομία δήλωσε ότι επιφυλάσσεται προς το παρόν να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσχεση της ύποπτης ναρκωτικής ουσίας κάνναβης.

Άγνωστος είναι επίσης ο αριθμός των ατόμων που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης. Σύμφωνα με την αστυνομία, η καταστολή αυτής της ομάδας, η οποία υποπτεύεται ότι αποτελείται από Αλβανούς, είναι ένα «εξαιρετικό παράδειγμα» για την πάταξη του εμπορίου ναρκωτικών στην πόλη, ειδικά σε «επίπεδο διανομέα».

Σύμφωνα με τον Dodds, περισσότερες από 2.700 επιχειρήσεις κατά της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία της πόλης του Λιντς πέρυσι, με τουλάχιστον 58 επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου