30 κιλά ναρκωτικών κατασχέθηκαν από αλβανική οργάνωση στο Φίερι που διακινούσε προς την Ελλάδα

30 κιλά ναρκωτικών κατασχέθηκαν από αλβανική οργάνωση στο Φίερι που διακινούσε προς την Ελλάδα

Η αλβανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα της αστυνομικής αντιναρκωτικής επιχείρησης όπου κατέστη δυνατό το χτύπημα εγκληματικής ομάδας που παρείχε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών κάνναβης και σκληρών ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση προς την Ελλάδα.

Κατά την επιχείρηση αυτή κατασχέθηκαν 30 κιλά ναρκωτικής ουσίας κάνναβης sativa και μισό κιλό κοκαΐνης. Οι αστυνομικές υπηρεσίες, με βάση τα στοιχεία που δόθηκαν κατά τη διαδικασία, έχουν ασκήσει έλεγχο στους χώρους της κατοικίας του πολίτη Ε. Μ. και στο ύποπτο όχημα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά ναρκωτικών.

Από τον έλεγχο προέκυψε ότι στο δάπεδο (στο χώρο που είχε προετοιμαστεί προηγουμένως στο όχημα αυτό), βρέθηκαν τα κατασχεθέντα ναρκωτικά. Η ναρκωτική ουσία κάνναβης ήταν χωρισμένη σε μικρές, συμπιεσμένες συσκευασίες, με σκοπό τη διακίνηση προς την Ελλάδα. Στο σπίτι του E.M., όπου βρέθηκαν 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές, σημαντική ποσότητα υλικών για συσκευασία, πλαστικά γάντια, πιεστήρια και άλλα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία και συσκευασία ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν οι P.Sh, 43 ετών και O.M., 71 ετών, και οι δύο κάτοικοι του χωριού Cakran του δήμου Fier. Ο E.M, 41 ετών, οργανωτής της εγκληματικής αυτής ενέργειας καταζητείται. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και σύλληψη άλλων συνεργών.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου