Συναντήσεις McGonical με non grata σοσιαλιστή βουλευτή για την αποκάλυψη σχεδίου δολοφονίας

Συναντήσεις McGonical με non grata σοσιαλιστή βουλευτή για την αποκάλυψη σχεδίου δολοφονίας

Σύμφωνα με την Πλατφόρμα Ερευνών για την Καταγγελία Οργανωμένου Εγκλήματος και Διαφθοράς, ο Τομ Ντόσι είναι ο αρχηγός μιας εγκληματικής οργάνωσης στην Αυστραλία.

Η έρευνα βασίζεται σε έκθεση της αυστραλιανής υπηρεσίας πληροφοριών.

Ο συντάκτης αυτού του δικτύου, Μπράιαν Φιτζπάτρικ, δήλωσε ότι ο Charles McGonigal, πρώην πράκτορας του FBI, συναντήθηκε και με τον πρώην σοσιαλιστή βουλευτή Tom Doshi, ο οποίος είναι persona non grata για Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Fitzpatrick, ο πράκτορας McGonigal είχε συναντήσει τον κύριο Doshi περισσότερες από μία φορές.

«Ο πρώην πράκτορας ΜακΓκόνιγκαλ κατηγορείται ότι συναντήθηκε με αρκετούς επιχειρηματίες και πολιτικούς, αλλά τα ονόματά τους δεν αναφέρονται στο κατηγορητήριο. Έχει κατηγορηθεί ότι έλαβε ορισμένα χρηματικά ποσά από Αλβανό στις ΗΠΑ. Σε ένα από τα κατηγορητήρια, λέγεται ότι συναντήθηκε με επιχειρηματία και πολιτικό, ο οποίος ζήτησε βοήθεια για να αποκαλύψει σχέδιο δολοφονίας του. Και το ρεπορτάζ μας αποκαλύπτει ότι αυτό το πρόσωπο είναι, στην πραγματικότητα, ο Tom Doshi. Μία από τις πηγές μας είπε ότι η συνάντηση ήταν πολύ φιλική.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν ο κ. Doshi χαρακτηριστεί ως μη γυναίκα από τις ΗΠΑ. Στη συνέχεια, ο ίδιος ο κ. Doshi μας επιβεβαίωσε τη συνάντηση, αλλά έδωσε διαφορετική ερμηνεία, λέγοντας ότι ήταν ο κ. McGonigal που είχε ζητήσει τη συνάντηση, ενώ στην πραγματικότητα οι πηγές μας ανέφεραν ότι επρόκειτο για κάτι άλλο», λέει ο κ. Fitzpatrick.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου