Συνελήφθη ο μεσίτης που βρήκε το σπίτι για την ομηρία των δύο εξαφανισθέντων στους Αγίους Σαράντα

Συνελήφθη ο μεσίτης που βρήκε το σπίτι για την ομηρία των δύο εξαφανισθέντων στους Αγίους Σαράντα

Ένας μεσίτης συνελήφθη για την εξαφάνιση και την επακόλουθη δολοφονία των Fatmir Sulovari και Leonard Theodhori με το ψευδώνυμο «Koçole». Η αστυνομική επιχείρηση αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επεκταθεί και σε άλλα άτομα, που έχουν εμπλακεί σε αυτό το σοβαρό εγκληματικό γεγονός στην πόλη των Αγίων Σαράντα.

Ο συλληφθείς ασχολείται κυρίως με την αγορά, ενοικίαση και πώληση ακινήτων. Από την έρευνα προέκυψε ότι είναι ο άνθρωπος που βρήκε το σπίτι στη Νίβιτσα, όπου βρέθηκε αργότερα το αυτοκίνητο με το οποίο απήχθη ο Fatmir Sulovari στους Αγίους Σαράντα. Ο συλληφθείς μετέφερε τους δύο άνδρες στο σπίτι αυτό και έφυγε.

Όμως, αν και αρχικά άρχισε ομολογεί εγκατέλειψε τη συνεργασία, καθώς φοβάται πιθανή εκδίκηση από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, που απήγαγαν και σκότωσαν τους δύο άνδρες. Αντιφατική κατάθεση έδωσε ενώπιον της ανακριτικής ομάδας, δηλώνοντας ότι είχε νοικιάσει το σπίτι σε άτομο που διέμενε στο εξωτερικό. Μεταξύ τους δεν έγινε καμία συμβολαιογραφική πράξη, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο όλα έγιναν προφορικά.

Όμως η εισαγγελία των Αγίων Σαράντα είναι πεπεισμένη ότι σε αυτό το σπίτι έμειναν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας που διέπραξαν τη δολοφονία των δύο ατόμων και την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο διαμέρισμα του οικοδόμου Afëz Kulla τον Δεκέμβριο του 2022. Λόγω των ερευνών που διενεργούνται και για τα δύο γεγονότα, η αστυνομία κατέσχεσε και ένα κλεμμένο όχημα «Range-Rover». Σε αυτό το μηχάνημα καταγράφονται τα δακτυλικά αποτυπώματα και τα βιολογικά προφίλ DNA. Το κλεμμένο Benz, αφού βάφτηκε με άλλο χρώμα, τέθηκε ξανά σε κυκλοφορία στους δρόμους των Αγίων Σαράντα, αυτή τη φορά για να πάρει όμηρο τον Fatmir Sulovari.

Η τύχη του τελευταίου μαζί με τον φίλο του, Leonard Theodhori, δεν είναι επίσημα γνωστή. Από την άλλη, η αστυνομία και τα μέλη της οικογένειας έχουν χάσει τις ελπίδες τους για το ενδεχόμενο να τους βρουν ζωντανούς. Υπάρχουν έντονες υποψίες ότι οι δύο όμηροι εκτελέστηκαν στο χωριό Βρίνα, ενώ οι σοροί τους δεν έχουν βρεθεί ακόμη.

Επιπλέον, η εξαφάνισή τους φέρεται να σχετίζεται με την κατάσχεση σε 6 διαφορετικές περιπτώσεις ποσότητας ναρκωτικών στο στην Κέρκυρα.

Η επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2023 οδήγησε στη σύλληψη 8 ατόμων, μεταξύ των οποίων και ένας Αλβανός, ο οποίος ήταν επικεφαλής της διακίνησης κάνναβης από το αλβανικό έδαφος στο ελληνικό. Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι οι δύο αγνοούμενοι συμμετείχαν σε αυτή τη διακίνηση ναρκωτικών. Ο Fatmir Sulovari και ο Leonard Theodhori εξαφανίστηκαν στις 6 Απριλίου 2023. Στις 10 Απριλίου, τα μέλη της οικογένειας μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσουν την εξαφάνιση τους.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου