Εξαφάνιση δύο ανδρών στους Αγ. Σαράντα: Απήχθησαν και δολοφονήθηκαν

Εξαφάνιση δύο ανδρών στους Αγ. Σαράντα: Απήχθησαν και δολοφονήθηκαν

Οι δύο αγνοούμενοι εδώ και 17 μέρες, από τους Αγίους Σαράντα, φέρονται να έχουν βρίσκονται στο χωριό Βρίνα, στην Κονίσπολη. Για την αστυνομία και την εισαγγελία της πόλης, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι δολοφονήθηκαν και τα σώματά τους είναι κρυμμένα στη Βρίνα.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει την περιοχή της Βρίνας, ενώ το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Σαράντα, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αυλώνας, συνόδευσαν δεκάδες άτομα. Ανάμεσα στους συνοδευόμενους είναι και ένα άτομο που έχει πληροφορίες για την τύχη των δύο αγνοουμένων.
Το άτομο αυτό βρίσκεται στα κρατητήρια της Αστυνομίας των Αγίων Σαράντα, όπου αρχικά ανέφερε ότι οι δύο αγνοούμενοι εκτελέστηκαν στο χωριό Βρίνα, αρνούμενος όμως να πει το ακριβές μέρος που είναι κρυμμένα τα πτώματα. Η αστυνομία της Αυλώνας μπόρεσε να ανακαλύψει στη Νίβιτσα και το αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες τύπου Benz-Mercedes, κλεμμένο από τα Τίρανα, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να κρατήσει όμηρο έναν από τους αγνοούμενους.

Δεν βρέθηκαν κηλίδες αίματος μέσα στο αυτοκίνητο με γυμνό μάτι. Πραγματογνώμονες από τα Τίρανα θα εξετάσουν το αυτοκίνητο για βιολογικά και δακτυλικά αποτυπώματα. Η ανακάλυψη του αυτοκινήτου έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά τη διαμαρτυρία που έκαναν συγγενείς τους μπροστά από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Σαράντα.

Οι ελπίδες της αστυνομίας και της εισαγγελίας για τον εντοπισμό των σορών στηρίζονται στη συνεργασία του ατόμου που αρνήθηκε να μιλήσει παρόλο έχει λεπτομερή στοιχεία. Και οι δύο αγνοούμενοι είχαν εγκληματικό παρελθόν, από την περίοδο του 1997 μέχρι σήμερα, εμπλεκόμενοι ως πρωταγωνιστές σε διάφορες εγκληματικές πράξεις.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου