Ειρωνίες Ράμα κατά Ντι Κάπριο για τον ποταμό Βιόσα

Ειρωνίες Ράμα κατά Ντι Κάπριο για τον ποταμό Βιόσα

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα υπέγραψε τη Συμφωνία Συναντίληψης με την παγκόσμια περιβαλλοντική οργάνωση «Παταγονία» για την ανακήρυξη ως Εθνικού Πάρκου το οικοσύστημα του ποταμού Vjosa.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Ράμα είπε ότι αυτή η συνεργασία με τον οργανισμό που εδρεύει στις ΗΠΑ «συμβολίζει τη γεφύρωση της Φύσης με τον Άνθρωπο, ως το νεότερο και πιο φιλόδοξο έργο μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη του οράματος».

Στην ομιλία του κατά την τελετή υπογραφής, ο Ράμα ειρωνεύτηκε τον ηθοποιό του Χόλιγουντ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος έχει κάνει πολλές φορές έκκληση για την ανακήρυξη του ποταμού ως Εθνικό Πάρκο.

«Μου είπαν κάτι για τον Λέο Ντι Κάπριο, αλλά δεν το λέω, γιατί ζωντάνεψε για να χτυπήσει την κυβέρνηση, αλλά όχι για να στηρίξει την κυβέρνηση. Είναι πολύ καλός φίλος της Υπ.Τουρισμού, αλλά δεν την συμπαθεί πια. Ίσως αυτά τα χτυπήματα να φτάσουν στο αυτί του, γιατί θα μπορούσαμε να τον επαινούμε μια ώρα και να μην άκουγε, ίσως βρίζοντας τον λίγο να του έπιανε κάτι το αυτί. Ότι σε επαινούν εκατομμύρια άνθρωποι, ότι σε επαινεί κάποιος δεν γίνεται είδηση. Όταν όμως εκατομμύρια σε επαινούν και λένε ότι κάποιος σε προσέβαλε, τότε είναι πιθανό να ξυπνήσει και ο Νάρντι», είπε ο Ράμα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου