Τι συμφωνήθηκε στα Τίρανα μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας

Τι συμφωνήθηκε στα Τίρανα μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας

Την επανενεργοποίηση των επιτροπών Τουρισμού και Περιβάλλοντος μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας συμφώνησαν να προωθήσουν ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία Κώστας Φραγκογιάννης και η Υπουργός Τουρισμού & Περιβάλλοντος της Αλβανικής κυβέρνησης καMirela Kumbaro κατά την συνάντηση τους στα Τίρανα την Παρασκευή 22.10.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε ακόμα με τηνΥπουργό Οικονομικών & Οικονομίας κα Delinda Imbahimaj, με την οποία είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τις προοπτικές συνεργασίας και παροχή τεχνογνωσίας σε θέματα που άπτονται των ευρωπαϊκών κονδυλίων ΙΡΑ 3 και της ενσωμάτωσης της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Ο κος Φραγκογιάννης είχε συνάντηση και με την Υπουργό για την Ευρώπη & τις Εξωτερικές Υποθέσεις κα Olta Xhacka, ενώ επισκέφτηκε και τον ναό της Αναστάσεως του Χριστού στα Τίρανα, όπου συναντήθηκε με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Αναστάσιο.

Το μεσημέρι ο κ. Φραγκογιάννης παρακάθησε σε γεύμα με την Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων και εκπροσώπους της που δραστηριοποιούνταιστην Αλβανία.

Στον σύντομο χαιρετισμό του εξήρε τις προσπάθειες της Ελληνίδας Πρέσβεως στα Τίρανα καθώς και των στελεχών της Πρεσβείας, υπογραμμίζοντας ότι "η διπλωματία δεν είναι μόνο τα εθνικά μας θέματα, δεν είναιμόνο οι οικονομικές μας σχέσεις, οι συμφωνίεςαποφυγής διπλής φορολογίας, αυτά που υπογράφουμε να κάνουμε, είναι καθετί που αφορά τη ζωή μας". 

Ποια είναι η τιμωρία που επέβαλε η UEFA στην Αλβαν...
Τριάντα χρόνια από την εκλογή του Πατριάρχη Βαρθολ...
 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Τρίτη 25/01/22, 17:12

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη