Ο Ράμα διαψεύδει τα σενάρια για ξέπλυμα μαύρου χρήματος της Ιταλικής μαφίας στην Αλβανία

Ο Ράμα διαψεύδει τα σενάρια για ξέπλυμα μαύρου χρήματος της Ιταλικής μαφίας στην Αλβανία

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα αντέδρασε στις κατηγορίες για σχέσεις της κυβέρνησής του με την ιταλική μαφία ύστερα από τη δημοσίευση αποσπασμάτων από ιταλική έρευνα και τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης.

Σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, ο Ράμα δήλωσε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι όσοι συνελήφθησαν στην Ιταλία ως μέλη της μαφιόζικης οργάνωσης Ndrangheta επωφελήθηκαν ποτέ από δημόσια χρήματα ή άδειες κατασκευής στην Αλβανία.

Ο Ράμα διάβασε ένα απόσπασμα από την έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας όπου οι Ιταλοί εισαγγελείς αναφέρουν πως όσοι συνελήφθησαν δεν μπορούσαν να επενδύσουν στην Αλβανία.

«Ύστερα από έναν χρόνο ταξιδιών στα Τίρανα και μιλώντας μεταξύ τους για τις επενδύσεις που θα έκαναν στην Αλβανία, απέτυχαν εντελώς», διάβασε.

Ο Ράμα επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στους δημοσιογράφους και την αντιπολίτευση για παραπληροφόρηση του κοινού και δυσφήμιση της χώρας διεθνώς.

...

Τίρανα, το μεγάλο «πλυντήριο» της Ιταλικής μαφίας - himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Ήταν μια υπόθεση οικονομολόγων ώστε να βρεθεί ερμηνεία για το πώς σε μια χώρα με μέσο μισθό κάτω των 250€ μηνιαίως η τιμή ακινήτου στα Τίρανα αγγίζει...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου