Οι κάτοικοι των Τιράνων ξεχύθηκαν στα μαγαζιά εν μέσω πανδημίας (βίντεο)

Οι κάτοικοι των Τιράνων ξεχύθηκαν στα μαγαζιά εν μέσω πανδημίας (βίντεο)

Πραγματικά δεν έχουν το Θεό τους δεκάδες Αλβανοί στα Τίρανα οι οποίοι κυριολεκτικά ξεχύθηκαν στα μαγαζιά, επωφελούμενοι από τη νέα αγοραστική τάση που ακούει στο όνομα “Black Friday”. Από νωρίς το πρωί περίμεναν έξω από τα καταστήματα σε γνωστό εμπορικό κέντρο της αλβανικής πρωτεύουσας για να κάνουν τα ψώνια τους σε χαμηλές τιμές.

Δυστυχώς αυτή τους η μανία φαίνεται πως δε θα βγει σε καλό, μιας και τα κρούσματα του COVID-19 στην Αλβανία καλπάζουν και το σύστημα υγείας αδυνατεί πια να αντιμετωπίσει τον πληθυσμό που απαιτείται να διακομιστεί στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ.

Παρά τις συστάσεις του αλβανικού Υπουργείου Υγείας για την απαγόρευση των διαφόρων εμπορικών δραστηριοτήτων ενόψει του “Black Friday” οι πολίτες όχι μόνον δεν πτοούνται, αλλά και παραμένουν ακάθεκτοι, συγχρωτισμένοι και συνωστισμένοι έξω από τα καταστήματα. Εκτός αυτού, ούτε και οι καταστηματάρχες φαίνεται να συμμορφώνονται με την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αναχαίτησης της πανδημίας, αφήνοντας κατά μέρος την υγειονομική ασφάλεια και προστασία.

Όπως μαρτυρεί και το παρακάτω βίντεο, η κατάσταση που επικρατεί θα επιφέρει ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα στην υγεία όλων ανεξαιρέτως των πολιτών!

Η σημαία της Αλβανίας στο κοινοβούλιο της Σερβίας
Ανέβασε ξανά πυρετό ο αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος
 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Πέμπτη 27/01/22, 02:23

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη