Νεαρή Κολομβιανή διαμαρτυρήθηκε γυμνή έξω από την εισαγγελία Τιράνων (βίντεο)

Νεαρή Κολομβιανή διαμαρτυρήθηκε γυμνή έξω από την εισαγγελία Τιράνων (βίντεο)

Νεαρή Κολομβιανή μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών έξω από την εισαγγελία των Τιράνων όπου πραγματοποίησε γυμνή διαμαρτυρία.

Η Claudia Sofia Cameron Jaimes με καταγωγή από την Κολομβία, συνελήφθη έχοντας στην κατοχή της 5 γραμμάρια κοκαΐνης, με αποτέλεσμα η εισαγγελία Τιράνων να ξεκινήσει έρευνα για εις βάρος της για «Παραγωγή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών».

Παράλληλα, οι αλβανικές αρχές είχαν κρατήσει το διαβατήριό της ως προληπτικό μέτρο, ώστε να μην φύγει από την χώρα μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας. Όμως η εισαγγελία Τιράνων καθυστερούσε χαρακτηριστικά με την ολοκλήρωση των ερευνών και σε κάθε αίτημα της Κολομβιανής για επίσπευση της διαδικασίας και αποδέσμευση του διαβατηρίου της, η απάντηση που λάμβανε ήταν να κάνει υπομονή.

Έτσι, η Claudia πέρασε στην αντεπίθεση και χθες το πρωί εμφανίστηκε γυμνή μπροστά από το γραφείο της εισαγγελίας στα Τίρανα σε κεντρικό σημείο της αλβανικής πρωτεύουσας, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Σύμφωνα με τα μέσα της γειτονικής χώρα, πληροφορίες λένε πως η Κολομβιανή πέτυχε το σκοπό της, καθώς σήμερα η εισαγγελία της παρέδωσε το διαβατήριο της.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου