Δύσκολα αισθάνθηκε ο Νίνης κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δύσκολα αισθάνθηκε ο Νίνης κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δεν θα είχα ασχοληθεί με την δήλωση αυτή αν δεν την είχε κάνει κάποιος που μέχρι πριν 5 μήνες ήταν Υφυπουργός Άμυνας της Αλβανίας. Δηλαδή κάποιος που είχε πρόσβαση σε σχέδια και πολιτικές Εθνικής σημασίας της Αλβανίας και ήταν παράγοντας που καθόριζε σχέδια για το μέλλον της αμυντικής και εθνικής πολιτικής της κυβέρνησης της Αλβανίας.

Με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν στις Δρυμάδες με την κατεδάφιση της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου, ο Υφυπουργός Άμυνας της Αλβανίας από τον Οκτώβρη 2013 μέχρι το Μάρτη του 2015, Dritan Hila, έκανε δηλώσεις στις 25 Αυγούστου για το θέμα αυτό ενώ βρισκόταν στην Χιμάρα.

Στην αρχή, αναφέρθηκε προσβλητικά για τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου τον οποίο αποκάλεσε: «Ένα κτίριο που είναι σαν στάβλος αγελάδων, το οποίο προστατεύουν κάποιοι "γενναίοι Βόρειοηπειρώτες"», τους όποιος στην συνέχεια τους αποκάλεσε μισθοφόρους που πολεμούν για μια σύνταξη από την Ελλάδα.

Στην συνέχεια εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία: (επί λέξη)
«Πόσο θα ήθελα εν ονόματι της Αλβανίας, (αυτοί) να πάρουν στις βάρκες και να κατοικήσουν στα τα νησιά που είναι μια ώρα κολύμπι από την ακτή». Μάλλον εννόει τα ελληνικά νησιά που βρίσκονται απέναντι από την Χιμάρα όπου ο Hila βρισκόταν για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Και κλείνει το προσβλητικό του σχόλιο:
«Και να μην κάνουν τον μισθοφόρο και τον προδότη για ένα κομμάτι ψωμί επειδή βαριούνται να δουλέψουν»

Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, λέει μια παροιμία.

Και ο τσαντισμένος από την λυσσαλέα αντίσταση των κατοίκων της Χιμάρας, πρώην Υφυπουργός Άμυνας της Αλβανίας, μας αποκάλυψε την κρυφή επιθυμία που κυκλοφορεί στους διαδρόμους του Αλβανικού Υπουργείου Αμύνης για την τελική λύση που σκέφτονται και επιθυμούν για το Ελληνικό πληθυσμό της Χιμάρας.

Ο Εκσκαφέας

Δείτε εδω το αλβανικό άρθρο

Αλβανία: Ακύρωση αποφάσεων για την κατασκευή υδροη...
Ενίσχυση της συνεργασίας στην άμυνα μεταξύ Ελλάδας...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη