Σκάνδαλο των αποτεφρωτηρίων: Ο αδερφός καταδικασμένου πρώην Υπουργού δίνει στεγνά τον Ράμα

Σκάνδαλο των αποτεφρωτηρίων: Ο αδερφός καταδικασμένου πρώην Υπουργού δίνει στεγνά τον Ράμα

Κατά τη χθεσινή δικαστική συνεδρίαση για τα αποτεφρωτήρια, ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος Λευτέρ Κόκα δήλωσε ότι είναι στη φυλακή λόγω του Σαλί Μπερίσα. Δεν είναι γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν τον Κόκα να δηλώσει κάτι τέτοιο, αλλά ο αδερφός του, Ναρντ Κόκα, που είναι γνωστός ως ισχυρός «παίκτης» πίσω από την πολιτική σκηνή, απορρίπτει αυτή τη δήλωση του πρώην υπουργού.

...

Αποτεφρωτήριο Τιράνων: Στη φυλακή 5 από τους 12 συλληφθέντες

Το Ειδικό Δικαστήριο (GJKKO) όρισε τις ποινές για τα 14 άτομα που ερευνά το ΣΠΑΚ σε σχέση με το σκάνδαλο του αποτεφρωτηρίου των Τιράνων. Το GJKKO στέλνει 5 άτομα στη φυλακή και άλλους 7 σε κατ' οίκον ...

Ο Ναρντ Κόκα είχε υποσχεθεί να μιλήσει στο «Çim Peka Live» το απόγευμα της Δευτέρας (χθες) για όλα όσα ήξερε για την υπόθεση των αποτεφρωτηρίων, αλλά τις τελευταίες στιγμές άλλαξε γνώμη και αποσύρθηκε από τη συνέντευξη.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Çim Peka, δημοσίευσε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Nard Koka, από την οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο τελευταίος καθιστά υπεύθυνο τον πρωθυπουργό Ράμα για τη φυλάκιση του αδελφού του.

Ο Ναρντ Κόκα λέει ότι απατάται αδεφός του αν πιστεύει ότι ο Ράμα δεν βρίσκεται πίσω από την υπόθεση των αποτεφρωτηρίων, είναι λάθος.

...

Αποτεφρωτήριο των Τιράνων: Οι έρευνες αποκαλύπτουν παραβιάσεις και διασυνδέσεις με τους εμπλεκόμενους επιχειρηματίες

Στην Αλβανία, οι έρευνες της Ειδικής Εισαγγελίας για το αποτεφρωτήριο των Τιράνων, που οδήγησαν στην έκδοση 15 ενταλμάτων σύλληψης, αποκάλυψαν σειρά παρατυπιών στις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για τ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου