Η Χιμάρα πρώτη ανάμεσα σε "15 ανεξερεύνητους προορισμούς στην Ευρώπη"

Η Χιμάρα πρώτη ανάμεσα σε "15 ανεξερεύνητους προορισμούς στην Ευρώπη"

Για ακόμη μια φορά η ομορφιά του χωριού μας κέντρισε το ενδιαφέρον μεγάλης ιστοσελίδας φιγουράροντας στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 15 άλλους προορισμούς. Το ένθετο Travel της Huffington Post δημοσίευσε λίστα με τους "15 ανεξερεύνητους προορισμούς στην Ευρώπη". Με τον όρο "ανεξερεύνητη" στην ταξιδιωτική ορολογία εννοούν της περιοχές που δεν είναι τόσο γνωστές ή προβεβλημένες.

Την ώρα που στην Χιμάρα γίνονται πειραματισμοί απ' το δημαρχείο για την λειτουργία της πόλης κατά την τουριστική σεζόν αλλά και το επίπεδο παροχής υπηρεσιών είναι αρκετά χαμηλά, έρχονται τέτοιου είδους δωρεάν διαφημίσεις η μία μετά την άλλη προβάλλοντας την περιοχή σε όλο τον κόσμο.

Η λεζάντα κάτω απ΄την φωτογραφία της Χιμάρας γράφει:
Πόρτο Παλέρμο
«Ανάμεσα σε καταπράσινους λόφους ακριβώς νότια της πόλης της Χιμάρας είναι το Πόρτο Παλέρμο. Αυτό το χωριό κρατά ένα χαμηλό προφίλ, αλλά διαθέτει ένα επιβλητικό κάστρο του 18ου αιώνα που έχει θέα σε έναν πανέμορφο κόλπο. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τα φυσικά τοπία και να αποθανατήσουν το γραφικό τοπίο της ακτογραμμής του.»

Δείτε εδώ το δημοσίευμα με τους 15 προορισμούς

Διαβάστε επίσης: Η Χιμάρα στους New York Times ως κορυφαίος προορισμός για το 2014

Ιόνια Οδός: Μπρος οι μηχανές στα εργοτάξια Εύηνου ...
Λεφτά για επίδομα εισοδήματος βρέθηκαν! Τι θα γίνε...
 
  1. Σχόλια (2)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Nestled among rolling green hills just south of the town of Himarë is Porto Palermo. This Albanian village keeps a low profile, but features a towering 18th-century castle that overlooks a sparkling bay. Visitors can explore its well-preserved grounds, and take in the coastline's picturesque scenery.

Ksereis agglika h oxi ???

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη