Αλβανικά ΜΜΕ προμηνύουν τη σύλληψη του Γκόρου για εμπλοκή στο σκάνδαλο με τον σύζυγο της Xhaçka

Αλβανικά ΜΜΕ προμηνύουν τη σύλληψη του Γκόρου για εμπλοκή στο σκάνδαλο με τον σύζυγο της Xhaçka

Τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε νέες εξελίξεις για την υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο σύζυγος της πρώην Αλβανίδας ΥΠΕΞ, Olta Xhaçka.

Σύμφωνα με αλβανικό ρεπορτάζ, ενδέχεται να συλληφθεί ο πρώην δήμαρχος της Χιμάρας, Jorgo Goro, που εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση.

«Στην πραγματικότητα, η σημερινή απόφαση δεν αποτελεί έκπληξη για την υπουργό και τον σύζυγό της, έχουν περάσει τέσσερις μέρες από τότε που στάλθηκαν τα εντάλματα. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει τη δουλειά τους, έχουν πάει στα γραφεία όπου εργάζεται ο σύζυγος της κυρίας Xhaçka, έχουν στη διάθεσή τους όλο το υλικό, έχουν ζητήσει προηγούμενες πληροφορίες για όλες τις συμβάσεις και όλες τις επιστολές σχετικά με την επένδυση που θα γινόταν στη νότια περιοχή της Χιμάρας. Μάλιστα εκεί υπάρχει μια κατασκευή, όπου έχουν μπει τα θεμέλια.

Προφανώς, αυτή η γη θα μεταβιβαστεί στο κράτος, θα αφαιρεθεί από τον Artan Gaçi ως στρατηγικό επενδυτή. Η μήνυση που κατέθεσε ο Φρέντης Μπελέρης ήταν ευρετήριο για τις έρευνες του SPAK, αλλά όλα τα έγγραφα και οι πληροφορίες που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το SPAK μέχρι στιγμής οδηγούν σε ένα σχέδιο όπου ο Gaçi επωφελείται από αυτό το είδος περιουσίας σε αντίθεση με πολλούς νόμους.

Αυτό περιλαμβάνει τον πρώην δήμαρχο Χιμάρας, Jorgo Goro, καθώς και τον Foto Mëhilli. Ανακρίθηκαν και έδωσαν τις καταθέσεις τους. Δεν είναι περίεργο που πολύ σύντομα το SPA θα καταλήξει σε εντάλματα σύλληψης για αυτή την υπόθεση, μπορεί να έχουμε τον πρώην δήμαρχο, Jorgo Goro, τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε εξελίξεις», αναφέρει δημοσιογράφος για το Euronews Albania.

...

SPAK: Κατάσχεση 5512 τμ στους Γκιλεκάτες από τον σύζυγο της πρώην Αλβανίδας ΥΠΕΞ

Το Ειδικό Σώμα κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος (SPAK) κατάσχεσε 5512 τ.μ γης από τον Artan Gaçi, σύζυγο της πρώην υπουργού Εξωτερικών Αλβανίας, Olta Xhaçka. Η&nbs...
...

Ο Μπελέρης στέλνει στο SPAK την Αλβανίδα ΥΠΕΞ, τον σύζυγό της και τον Γκόρο

Για την υπόθεση πλαστογραφίας έκτασης στο χωριό Δρυμάδες Η υπουργός Εξωτερικών, Olta Xhaçka, ο σύζυγός της, Artan Gaçi, ο πρώην δήμαρχος της Χιμάρας, Jorgo Goro, και οι κληρονόμοι ενός ακινήτου στους ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου