SPAK: Κατάσχεση 5512 τμ στους Γκιλεκάτες από τον σύζυγο της πρώην Αλβανίδας ΥΠΕΞ

SPAK: Κατάσχεση 5512 τμ στους Γκιλεκάτες από τον σύζυγο της πρώην Αλβανίδας ΥΠΕΞ

Το Ειδικό Σώμα κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος (SPAK) κατάσχεσε 5512 τ.μ γης από τον Artan Gaçi, σύζυγο της πρώην υπουργού Εξωτερικών Αλβανίας, Olta Xhaçka. Η προληπτική κατάσχεση επιβλήθηκε καθώς ερευνάται για πλαστογραφία του τίτλου ιδιοκτησίας.

Η περιοχή αυτή αποδεικνύεται ότι είναι μέρος της γης με την οποία ο Gaçi έχει αποκτήσει την ιδιότητα του στρατηγικού επενδυτή πριν από λίγο καιρό στους Γκιλεκάτες, Χιμάρας.

Το δικαστήριο αξιολόγησε τα στοιχεία του SPAK και ενέκρινε το αίτημα για προληπτική κατάσχεση, το οποίο εκτελέστηκε από αξιωματικούς του Αλβανικού Γραφείου Ερευνών.


Όπως προκύπτει, ο Artan Gaçi αγόρασε αυτό το κομμάτι γης, ενώ η προέλευσή του είναι παραποιημένη.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Gaçi ανακρίθηκε από το SPAK για αυτήν ακριβώς την ενέργεια, ενώ οι έρευνες είναι ανοιχτές και ότι γίνονται και άλλες διαδικασίες για την επαλήθευση των περιουσιακών στοιχείων.

...

Ο Μπελέρης στέλνει στο SPAK την Αλβανίδα ΥΠΕΞ, τον σύζυγό της και τον Γκόρο

Για την υπόθεση πλαστογραφίας έκτασης στο χωριό Δρυμάδες Η υπουργός Εξωτερικών, Olta Xhaçka, ο σύζυγός της, Artan Gaçi, ο πρώην δήμαρχος της Χιμάρας, Jorgo Goro, και οι κληρονόμοι ενός ακινήτου στους ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου