Κλειστός ο οδικός άξονας προς Κακαβιά από 19:00 έως 22:00

elliniko fylakio kakavia tabela

Κλειστός θα παραμείνει και σήμερα για τρεις ώρες ο οδικός άξονας Ιωάννινα – Κακαβιά, λόγω της μαζικής κινητοποίησης των Ελλήνων αγροτών.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έστειλαν οι ελληνικές αρχές, η κυκλοφορία θα διακοπεί στο ύψος του κόμβου Καλπακίου από τις 19:00 έως τις 22:00 (ώρα Ελλάδας). Αυτό καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση ταξιδιού από και προς την Αλβανία από συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς.

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, η διέλευση θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε οχήματα που αφορούν σοβαρά περιστατικά υγείας και επείγουσες ανάγκες.

Η αλβανική Συνοριακή Αστυνομία Κακαβιάς εξέδωσε ανακοίνωση όπου καλεί τους πολίτες να επιδείξουν κατανόηση και συνιστά τον επαναπρογραμματισμό του ταξιδιού τους σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία.

Μοιράσου το
Σχολίασε