Νέο φορτίο κοκαΐνης στα κιβώτια γνωστής εταιρείας φρούτων στο λιμάνι του Δυρραχίου

Νέο φορτίο κοκαΐνης στα κιβώτια γνωστής εταιρείας φρούτων στο λιμάνι του Δυρραχίου

Δεν έχουν σταματημό τα «εξωτικά» κιβώτια στο λιμάνι του Δυρραχίου

Σήμερα η αλβανική αστυνομική προχώρησε στην επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Rada» συνεχίζοντας την καταστολή εγκληματικών δραστηριοτήτων στον τομέα της διακίνησης ναρκωτικών, κατάσχοντας και άλλη ποσότητα κοκαΐνης σε ένα από τα εμπορευματοκιβώτια της εταιρείας «Alba Exotic Fruit».

Στο πλαίσιο της επιχείρησης «Rada», που ξεκίνησε στις 13.07.2021, στο Λιμάνι του Δυρραχίου, όπου η Task Force αποτελούμενη από τη Συνοριακή Αστυνομία, τις ερευνητικές δομές της Τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυρραχίου και τις τελωνειακές αρχές του Λιμένα βρήκε και κατάσχεσε ναρκωτική ουσία κοκαΐνης, σε ένα από τα εμπορευματοκιβώτια για λογαριασμό της εταιρείας «Alba Exotic Fruit.

Μετά την επιχείρηση «Rada», σήμερα το μεσημέρι, από τη μόνιμη Task Force που λειτουργεί στο λιμάνι του Δυρραχίου, πραγματοποιήθηκε λεπτομερής έλεγχος σε δύο από τα φορτωμένα με μπανάνες εμπορευματοκιβώτια, τα οποία είχαν έρθει από τον Ισημερινό, για λογαριασμό αυτής της εταιρείας.

Ως αποτέλεσμα του λεπτομερούς ελέγχου, στο τελευταίο μέρος, στα καπάκια των ψυκτικών κινητήρων των δύο εμπορευματοκιβωτίων, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα 10 κιλών και 185 γραμμαρίων ναρκωτικής ουσίας κοκαΐνης.

Η Task Force που λειτουργεί στο Λιμάνι του Δυρραχίου και η Διεύθυνση Ερευνών στο Τμήμα Εγκληματολογικής Αστυνομίας της Αστυνομίας του Κράτους συνεχίζουν τις ανακριτικές ενέργειες, υπό τη διεύθυνση Ειδικής Δομής κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος (SPAK)

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου