Νέο φορτίο κοκαΐνης στο λιμάνι του Δυρραχίου

Νέο φορτίο κοκαΐνης στο λιμάνι του Δυρραχίου

10 κιλά κοκαΐνης κατασχέθηκαν στο λιμάνι του Δυρραχίου χθες Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου. Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα μέσα σε μια παρτίδα μπανάνες που προορίζονταν για την εταιρεία Alba Exotic Fruit η οποία απασχολεί εδώ και καιρό τις αρχές αρκετών κρατών για παρόμοιες υποθέσεις.

Είναι η τέταρτη φορά που μέσα σε έξι εβδομάδες εντοπίζονται ναρκωτικά στο φορτίο φρούτων της εταιρείας, ενώ συνολικά, μεταξύ της 13ης Ιουλίου 2021 και μέχρι σήμερα, οι αρχές έχουν κατασχέσει περίπου 25 κιλά κοκαΐνης από τα φορτία της.

Ο διαχειριστής της εταιρείας Bajron Gumeni που κατέχει το 10% της συνελήφθη τον Ιούλιο μετά τον εντοπισμό της δεύτερης αποστολής, ενώ ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Eduart Dauti είναι σε φυγή.

Στις 13 Ιουλίου 2021, η αστυνομία κατάσχεσε 12 κιλά κοκαΐνης. Το εμπορευματοκιβώτιο βρισκόταν στο λιμάνι του Δυρραχίου για αρκετές ημέρες και επρόκειτο να παραληφθεί.

Στις 23 Ιουλίου 2021, κατασχέθηκαν 6,5 κιλά κοκαΐνης αφού ελέγχθηκαν 10 εμπορευματοκιβώτια της εταιρείας.

Στις 29 Ιουλίου, 6,5 κιλά ναρκωτικών βρέθηκαν από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία μέχρι στιγμής η υπόθεση της συγκεκριμένης εταιρείας δεν φαίνεται να σταματά εδώ, ενώ η εγκληματικότητα στην Αλβανία συνεχίζει να ευδοκιμεί και τα ναρκοφορτία να μην έχουν τελειωμό.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου