Η ελληνοαλβανική κρίση, οι χάρτες και το οικόπεδο 5

 Ο Αλβανός πρωθυπουργός ντύθηκε Άγιος Βασίλης για να... ξεφύγει από τα σκάνδαλα (βίντεο)  Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Το τελευταίο διάστημα η δημοτικότητά του βρίσκεται στο ναδίρ, λόγω της εμπλοκής στενού του συνεργάτη σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - Καυστικό το σχόλιο του προκατόχου του Σαλί Μπερίσα

Ντυμένος … Άγιος Βασίλης, εμφανίστηκε σε πρωτοχρονιάτικο τηλεοπτικό show ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, που το τελευταίο διάστημα η δημοτικότητά του βρίσκεται στο ναδίρ, λόγω της εμπλοκής του στενού του συνεργάτη Σαημίρ Ταχίρι σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.


Ο Ράμα εμφανίστηκε στη δημοφιλή εκπομπή «Κυριακή στην Αλβανία» του TV Klan, προκειμένου να ικανοποιήσει το αίτημα ενός μικρού αγοριού με σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Ο μικρός Λεό, καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, και η μητέρα του είχαν στείλει μία επιστολή στην εκπομπή, ζητώντας υποστήριξη προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες. Όπως έγραψε οι γιατροί του έδωσαν ελπίδες πως κάποια μέρα θα μπορέσει να σταθεί όρθιος και να περπατήσει. Αυτό που θέλει τώρα είναι, να εξασφαλιστεί ένα όχημα που θα τον μεταφέρει καθημερινά στο σχολείο και ένας φυσιοθεραπευτής που θα τον βοηθήσει στην αποκατάσταση του προβλήματός του.

Οι παραγωγοί της εκπομπής, έθεσαν το γράμμα του μικρού Λεό στον Αλβανό πρωθυπουργό, ο οποίος δέχτηκε να συμβάλλει προκειμένου να πάρει το παιδί το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο.

Ντυμένος… Babagjyshi (ο Άγιος Βασίλης στα αλβανικά), ο Ράμα εμφανίστηκε στη διάρκεια της εκπομπής, ξαφνιάζοντας ευχάριστα το παιδί και τη μητέρα του. Έπειτα από μία συζήτηση με τον Λεό, εμφανώς συγκινημένος ο Αλβανός πρωθυπουργός, ανακοίνωσε πως θα υπάρξει κρατική υποστήριξη και αρωγή, για να ικανοποιηθεί το αίτημα του παιδιού.

Η εμφάνιση του Έντι Ραμα, αλά Άγιος Βασίλης, σχολιάστηκε ποικιλότροπα στην Αλβανία. Καυστικό είναι το σχόλιο του προκατόχου του Σαλί Μπερίσα, και θανάσιμου πολιτικού του αντιπάλου, στα social media. «Αφού έκλεψε τέσσερα χρόνια, τώρα ντύνεται σαν τον Άη Βασίλη».

πηγή:protothema.gr/Παναγιώτης Σαββίδης
Αλβανοί σήκωσαν ανενόχλητοι στο διαγωνισμό της Eur...
Δελτίο τύπου της Ομόνοιας για την ένταξη του PDIU ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη