Αλβανία: Ο επικεφαλής δικαστικών επιμελητών καταδικασμένος για ναρκωτικά

Αλβανία: Ο επικεφαλής δικαστικών επιμελητών καταδικασμένος για ναρκωτικά

Ο Τέντι Μαλαβέτσι, νυν επικεφαλής του Εθνικού Επιμελητηρίου Δικαστικών Επιμελητών, αποκαλύφθηκε ότι καταδικάστηκε για διακίνηση ναρκωτικών στην Ουτρέχτη με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

...

Αλβανία: Όταν ο συλληφθείς για κοκαΐνη πρόεδρος Συλλόγου Υπεραστικών Μέσων Συγκοινωνίας συναντιόταν με Υπουργούς

Ο 29χρονος Eneo Sulejmanaj συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Τίρανα, μεταφέροντας 1 κιλό κοκαΐνης μαζί με άλλους δύο άνδρες, τον Igli Begaj και τον Shkëlqim Ostreni.  Στη φυλακή θα παραμείνει ο πρώη...

Η αποκάλυψη έρχεται από αλβανικά ΜΜΕ, τα οποία έλαβαν αντίγραφο της δικαστικής απόφασης από το δικαστήριο της Ουτρέχτης. Το έγγραφο αποδεικνύει ότι ο Malaveci εξέτισε την ποινή του από το 1997 έως το 1998.

Μετά την αποφυλάκισή του και την επιστροφή του στην Αλβανία, ο Malaveci άλλαξε το όνομά του από "Teodor" σε "Tedi" το 2003, αποκρύπτοντας το εγκληματικό του παρελθόν.

Παρά την καταδίκη του, ο Malaveci εντάχθηκε στην αστυνομία και αργότερα διορίστηκε δικαστικός επιμελητής, παραβιάζοντας τους νόμους που απαγορεύουν τέτοιες θέσεις σε άτομα με ποινικό μητρώο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Malaveci κατηγορείται για πλήθος αδικημάτων, όπως κατάχρηση εξουσίας, πλαστογραφία, δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ποινικές διώξεις έχουν ασκηθεί εναντίον του από την Εισαγγελία Τιράνων και το SPAK, ενώ έγγραφα και φάκελοι προσωπικοί του έχουν κατασχεθεί.

Η έρευνα για τις δραστηριότητες του Malaveci συνεχίζεται και αναμένονται νέες εξελίξεις.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου