Καταγγελία της αλβανικής αντιπολίτευσης: «15 στρέμματα κατέλαβε η μαφία των αποτεφρωτηρίων στα Τίρανα»

Καταγγελία της αλβανικής αντιπολίτευσης: «15 στρέμματα κατέλαβε η μαφία των αποτεφρωτηρίων στα Τίρανα»

Η αλβανική αντιπολίτευση κατήγγειλε την υπόθεση για το αποτεφρωτήριο των Τιράνων, καθώς το το ίδρυμα που διοικεί και διαχειρίζεται την πρωτεύουσα παραβίασε το νόμο στην κατασκευή του εργοστασίου.

...

Αποτεφρωτήριο Τιράνων: Στη φυλακή 5 από τους 12 συλληφθέντες

Το Ειδικό Δικαστήριο (GJKKO) όρισε τις ποινές για τα 14 άτομα που ερευνά το ΣΠΑΚ σε σχέση με το σκάνδαλο του αποτεφρωτηρίου των Τιράνων. Το GJKKO στέλνει 5 άτομα στη φυλακή και άλλους 7 σε κατ' οίκον ...

Σύμφωνα με τον Ιλίρ Αλιμεχμέτι, 15 τετραγωνικά χιλιόμετρα γης καταλαμβάνονται παράνομα. Ενώ ο σύμβουλος του PL (Κόμμα Ελευθερίας του Ιλίρ Μέτα) Endrit Braimllari, θεωρώντας το σκάνδαλο, κάνει λόγο για εγκληματική ζώνη με 15 χιλιάδες τετραγωνικά κατεχόμενα.

Αλιμεχμέτη: Εδώ και μήνες ζητάμε δημόσια ενημέρωση από τον Δήμο Τιράνων. Δεν την έχουμε παραλάβει. Αυτό είναι το έδαφος που έχει καταληφθεί, εδώ έχει γίνει περιβαλλοντική ζημιά, εδώ όλοι οι νόμοι έχουν παραβιαστεί από όλους τους κρατικούς θεσμούς.

Μπραϊμλάρη: Ας έρθουν οι κρατικοί θεσμοί εδώ για να επαληθεύσουν από κοντά αυτή την πανωλεθρία, αυτό το έγκλημα που συνέβη στη χωματερή της Σάρρα.

Μπλούση: Είναι ένας τόπος εγκλήματος που έπρεπε να περικυκλωθεί από την αστυνομία, το ΙΚΜΤ(Φορέας Προστασίας της Επικράτειας) και φυσικά το SPAK για να δείξει στους κατοίκους των Τιράνων πώς αυτή η δημόσια περιουσία έχει αλλοτριωθεί για χάρη της μαφίας των αποτεφρωτηρίων.

Το Κόμμα της Ελευθερίας κατέθεσε μήνυση στην Ειδική Εισαγγελία, καταγγέλλοντας νομικές παραβάσεις στην εναπόθεση χώματος σε 15 στρέμματα δημόσιας περιουσίας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου