Σύλληψη διεθνώς καταζητούμενου στην Ισπανία - Διατηρούσε επαφές με τον πρώην διευθυντή της Αστυνομίας Τιράνων

Σύλληψη διεθνώς καταζητούμενου στην Ισπανία - Διατηρούσε επαφές με τον πρώην διευθυντή της Αστυνομίας Τιράνων

Ένας 49χρονος Αλβανός συνελήφθη σήμερα στη Μαδρίτη, καθώς καταζητείται διεθνώς. Ο Ισμαήλ Ζενέλι, γνωστός και ως Luan Sadria, κατηγορείται από το Ειδικό Δικαστήριο GJKKO για διακίνηση ναρκωτικών και αδικήματα που διαπράχθηκαν στο πλαίσιο της εγκληματικής ομάδας. Συνεχίζει τις εργασίες για την έκδοση του Ζενέλι στην Αλβανία η Ιντερπόλ Τιράνων. Το όνομά του εμφανίστηκε και στις υποκλοπές του Sky Ecc, όπως και του πρώην αστυνομικού διευθυντή Τιράνων, Ερζέν Μπρετσάνι. Αυτές οι υποκλοπές έφεραν στο φως και το όνομα του γιου του Μπρετσάνι που συνεργαζόταν με τον Έρβιν Μάτα, αμφότερους καταζητούμενους από το GJKKO.

Η ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας:
Ολοκληρώνεται μια ακόμη κοινή επιχείρηση με τους Ισπανούς εταίρους, για τη σύλληψη των πολιτών που κηρύσσονται ως καταζητούμενοι διεθνώς.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης «Μαδρίτη», εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Μαδρίτη για έκδοση στην Αλβανία 49χρονος, κατηγορούμενος από το GjKKO.

Ως αποτέλεσμα της παροχής αστυνομικών πληροφοριών από τις ανακριτικές δομές της Κρατικής Αστυνομίας και της ανταλλαγής τους, σε πραγματικό χρόνο, μεταξύ Ιντερπόλ Τιράνων και Ιντερπόλ Μαδρίτης, η Ισπανική Αστυνομία οργάνωσε και οριστικοποίησε την κωδικοποιημένη αστυνομική επιχείρηση «Μαδρίτη».

Στο πλαίσιο της επιχείρησης αυτής εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ημεδαπός Ι. Ζ. ψευδώνυμο Λ. Σ., 49 ετών, με σκοπό την έκδοση στην Αλβανία.

...

Συλλαμβάνεται ο πρώην διευθυντής της Αστυνομίας Τιράνων μαζί με τον γιο του

Ο πρώην διευθυντής της Αστυνομίας Τιράνων, Ερζέν Μπρετσάνι, συνοδεύτηκε στην αστυνομία μαζί με άλλα 11 άτομα. Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, εκτός από τον Ερζέν Μπρετσάνι, στην αστυνομία κατέ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου