Η Αλβανία αναλαμβάνει την προεδρία της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας

Η Αλβανία αναλαμβάνει την προεδρία της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Igli Hasani ανακοίνωσε ότι η Αλβανία αναλαμβάνει την ηγεσία της προεδρίας της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας (CEI).

Σε ανάρτησή του στο Χ, γράφει ότι η Αλβανία θα προωθήσει την αποστολή για περιφερειακή συνεργασία και ολοκλήρωση στην Ε.Ε.

«Καθώς η Αλβανία αναλαμβάνει την προεδρία της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας (CEI), παραμένουμε προσηλωμένοι στην προώθηση της αποστολής και των στόχων της CEI για την προώθηση της περιφερειακής συνεργασίας, της ολοκλήρωσης στην ΕΕ και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ευχαριστώ τον Υπουργό Εξωτερικών και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης της Μολδαβίας, Nicu Popescu, για το εξαιρετικό έργο της Μολδαβικής Προεδρίας της CEI στη στήριξη των υποψηφίων χωρών στο ταξίδι τους προς την ενσωμάτωση στην ΕΕ», αναφέρει στη δημοσίευση του ο Igli Hasani.

...

Δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους, η Αλβανία εκλέχθηκε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της UNESCO

Η Αλβανία, η Σερβία, η Σλοβακία και η Τσεχική Δημοκρατία είναι τέσσερις από τις 6 χώρες που εκλέχθηκαν ως μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της UNESCO. Η Σερβία έλαβε 137 ψήφους υπέρ και ακολουθεί η Αλβ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου