Αναπληρωτής διευθυντής φυλακών ζήτησε 10.000€ από υπάλληλο για να παραμείνει στη δουλειά της

Αναπληρωτής διευθυντής φυλακών ζήτησε 10.000€ από υπάλληλο για να παραμείνει στη δουλειά της

Νέο σκάνδαλο διαφθοράς απασχολεί την αλβανική επικαιρότητα καθώς η επικεφαλής των Κοινωνικών Υποθέσεων, στο κέντρο κράτησης της Αυλώνας, Fjona Cenodemaj, κατήγγειλε τον αναπληρωτή διευθυντή του εν λόγω ιδρύματος, Gentian Manellari, για διαφθορά.

Η υπάλληλος απηύθυνε σοβαρές κατηγορίες στον Manellari ενώ υποστήριξε ότι ο τελευταίος της ζήτησε ποσό σχεδόν 10.000 ευρώ για να μπορέσει να παραμείνει στη θέση που βρισκόταν.

Στην έκθεσή της, η Cenodemaj ανέφερε ότι στις 10 Νοεμβρίου βρίσκονταν σε ένα μπαρ κοντά στη Νάρτα παρέα με τον φαρμακοποιό του ιδρύματος Dritan Fejza και κάποια στιγμή σύμφωνα με την ίδια το άτομο που κατήγγειλε της είπε «δώσε μου 10.000 ευρώ για να μείνεις εκεί που είσαι».

Σύμφωνα με την ίδια, δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το αίτημα, αλλά 3 μέρες αργότερα, ενημερώθηκε για την υποβάθμισή της, από μάνατζερ σε ειδικό, ενώ απάντησε στη σύσκεψη όπου ήταν παρών και ο διευθυντής του ιδρύματος Έντι Λέκα, ότι ήταν αλήθεια η απαίτηση να πληρώσει για να μείνει στο χώρο εργασίας.

Η ίδια έχει εκφράσει ότι νιώθει πίεση ενώ επιμένει να ληφθούν οι κάμερες του μπαρ που βρίσκεται κοντά στη Νάρτα και να ανακριθεί ο μάρτυρας που είναι ο φαρμακοποιός του ιδρύματος.

Σύμφωνα με τις πηγές, ο φαρμακοποιός ανακρίθηκε αλλά δεν είναι γνωστό τι δήλωσε.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου