Στο SPAK κλήθηκε σήμερα και ο σύζυγος της Olta Xhacka

Στο SPAK κλήθηκε σήμερα και ο σύζυγος της Olta Xhacka

Ο σύζυγος της Olta Xhaçka (πρώην Υπουργός Άμυνας και πρώην ΥΠΕΞ Αλβανίας), Artan Gaçi εμφανίζεται στις εγκαταστάσεις της Ειδικής Δομής, SPAK. Ο πρώην σοσιαλιστής βουλευτής μπήκε σήμερα το πρωί στους χώρους της Ειδικής Εισαγγελίας.

Οι λεπτομέρειες δεν είναι ακόμη γνωστές, αλλά ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν μηνυθεί για το θέμα τουριστικού θέρετρου στη Χιμάρα, για το οποίο έχει λάβει και την ιδιότητα του στρατηγικού επενδυτή. Κάτι τέτοιο προκάλεσε και πολιτικό σκάνδαλο στη χώρα.

Μια μέρα πριν στο SPAK βρέθηκε και ο πρώην δήμαρχος Χιμάρας, Jorgo Goro. Τη μήνυση κατέθεσε ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας, Φρέντης Μπελέρης.

Ο Μπελέρης κατέθεσε αναφορά στην Ειδική Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος κατά της πρώην υπουργού Εξωτερικών Olta Xhaçka, του συζύγου της Artan Gaçi και του Jorgo Goro.

Εγείρει κατηγορίες ότι ο Jorgo Goro, παραχώρησε παράνομα γη στη Χιμάρα στην Olta Xhaçka. Ο Φρέντης Μπελέρης έχει σχηματίσει δικογραφία, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο, αποτελεί σκάνδαλο με την παράνομη χρήση γης στον Δήμο Χιμάρας.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για οικόπεδο έκτασης 5512 τετραγωνικών μέτρων, που ωφελήθηκε παράτυπα από το Foto Pavllo Mëhilli, το οποίο έχει περάσει στο ζεύγος Gaçi-Xhaçka.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου