Πάνω από 10.000 φυτά κάνναβης κατασχέθηκαν αυτή την εβδομάδα ορεινά της Αλβανίας

Πάνω από 10.000 φυτά κάνναβης κατασχέθηκαν αυτή την εβδομάδα ορεινά της Αλβανίας

4.000 αστυνομικοί και 20 drones χρησιμοποιήθηκαν στα υψίπεδα της Kruja, στην Thumana, στην περιοχή της Σκόδρας, στην περιοχή Λέζας και στην Τροπόγια, σε δύσβατα ορεινά εδάφη και δυσπρόσιτα χωριά.

Κατασχέθηκαν 10.106 φυτά κάνναβης. Για το θέμα έχουν συλληφθεί 2 άτομα και αναζητούνται άλλοι 5.

Αυτή την εβδομάδα η αστυνομία πραγματοποίησε ελέγχους για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Η πλήρης ανακοίνωση της αστυνομίας:

Στα υψίπεδα Kruja και Thumana, ως αποτέλεσμα της 37ης φάσης της μεγα-επιχείρησης της αστυνομίας κατά των ναρκωτικών με κωδικό «Clean Territory», καταστράφηκαν 6.000 φυτά κάνναβης που βρέθηκαν καλλιεργημένα σε διάφορες περιοχές.

Ως ύποπτος δράστης, συνελήφθη ο ημεδαπός Α. Δ., 27 ετών. Επίσης, για την υπόθεση αυτή, έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τον πολίτη Ρ. Κ., για μη καταγγελία του εγκλήματος.

Στην περιοχή της Σκόδρας, ως αποτέλεσμα της 15ης φάσης της αστυνομικής επιχείρησης «Καθαρές Άλπεις», καταστράφηκαν συνολικά 3312 ναρκωτικά φυτά που βρέθηκαν καλλιεργημένα σε διάφορα χωριά των δήμων Σκόδρα, Vau i Dejës και Pukë.

Ως ύποπτος δράστης της υπόθεσης καλλιέργειας ναρκωτικών φυτών στο χωριό Gjegjan Pukë συνελήφθη ο 64χρονος πολίτης Π. Μ. ενώ για την υπόθεση της καλλιέργειας στο χωριό Mnelë e Vogël Vau i Dejës αναζητούνταν ο πολίτης N. M. 42 ετών.

Στην περιοχή Lezhë, σε διάφορα χωριά σε Mirdita, Kurbin και Lezhë, στο πλαίσιο της 35ης φάσης της αστυνομικής επιχείρησης με κωδικό «Imazhi», βρέθηκαν καλλιεργημένα και καταστράφηκαν 600 ύποπτα ναρκωτικά φυτά κάνναβης sativa.

Στις ορεινές περιοχές της επαρχίας Tropoja, ως αποτέλεσμα της 9ης φάσης της αστυνομικής επιχείρησης κατά της κάνναβης με κωδικό «Bjeshket e Nemuna», καταστράφηκαν 194 ναρκωτικά φυτά που βρέθηκαν καλλιεργημένα σε 2 χωριά του δήμου Τροπόγιας.

Συνεχίζονται οι εργασίες για τη σύλληψη των καταζητούμενων πολιτών, τον εντοπισμό και τη σύλληψη άλλων πολιτών που εμπλέκονται σε αυτή την εγκληματική ενέργεια.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου