Συνελήφθη η υπάλληλος του Αλβανικού Υπουργείου Οικονομικών της οποίας είχαν κλέψει 120000€

Συνελήφθη η υπάλληλος του Αλβανικού Υπουργείου Οικονομικών της οποίας είχαν κλέψει 120000€

Η πρώην διευθύντρια διαγωνισμών παραχώρησης Άλντα Κλόσι, στο αλβανικό υπουργείο οικονομικών και πρώην στέλεχος του πρωθυπουργικού γραφείου, την εποχή που ήταν υπουργός ο Αρμπέν Αχμετάι, συνελήφθη χτες το βράδυ μετά την ομολογία της πρώην καθαρίστρια της Ροζέτα Ντόμπι. Η Ροζέτα Ντόμπι έκλεψε από το σπίτι της εργοδότριας της γύρω στα 120000€.

Η ιστορία αυτού του σκανδάλου ξεκίνησε με τη σύλληψη της Ντόμπι μετά την καταγγελία που έκανε η Κλόσι για την ληστεία του διαμερίσματός της, το οποίο νοίκιαζε στο «Rruga e Kosoves».

Στη Ροζέτα Ντόμπι πέρασαν χειροπέδες μετά από 3 εβδομάδες μαζί με τον γιο της. Αναχαιτίζοντας τον διάλογο μητέρας και γιου στο δωμάτιο κράτησης, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν άλλες 400.000 ευρώ στον σωλήνα εξάτμισης του διαμερίσματός τους.

Η καθαρίστρια κατέθεσε ότι διέπραξε την κλοπή ως ένδειξη εκδίκησης εναντίον της Κλόσι καθώς την μισούσε για τον τρόπο που της φερόταν. Η πηγή αυτών των μεγάλων χρηματικών ποσών παραμένει μυστήριο. Ακόμη και για το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ δεν έχει βρεθεί σε ποιον ανήκουν.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου