Ύποπτη για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων αλβανίδα δημόσιος υπάλληλος

Ύποπτη για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων αλβανίδα δημόσιος υπάλληλος

Η δημόσια υπάλληλος στην Αλβανία, Άλντα Κλόση, στο διαμέρισμα της οποίας κλάπηκαν περίπου 120 χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα από την καθαρίστρια και τον γιο της, αποδεικνύεται ότι είναι ιδιοκτήτρια και συνιδιοκτήτρια τουλάχιστον 7 ακινήτων, κατοικιών και εκτάσεων, καθώς και ενός αυτοκινήτου.

Η Κλόσι ήταν επικεφαλής στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Ανασυγκρότησης και Μεταρρύθμισης και ταυτόχρονα σύμβουλος του Υπουργικού Συμβουλίου και όπως προκύπτει είναι ιδιοκτήτρια δύο διαμερισμάτων 94 και 42 τμ.

Η δημόσια υπάλληλος είναι επίσης συνιδιοκτήτης δύο οικοπέδων στα Τίρανα, 261 και 160 τμ.

Επίσης, η Klosi διαθέτει αυτοκίνητο τύπου Toyota RAV4, έτους 2013.

Εν τω μεταξύ, για την εγκληματική ενέργεια της καθαρίστριας Ροζέτας Ντόμπη, οι δύο πολίτες L.C. και Α. D. είναι που κατέθεσαν καταγγελία.

Η αστυνομία επικοινώνησε μαζί τους και υπέβαλε καταγγελία αφού αποδείχθηκε ότι τους είχαν κλέψει.

Η Ροζέτα Ντόμπι με το ψευδώνυμο «Ρακιπλάρη» από την πόλη της Κορυτσάς, είπε στην αστυνομία των Τιράνων ότι έκλεψε όλα τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της πρώην επικεφαλής του Υπουργικού Συμβουλίου Ανασυγκρότησης και συμβούλου πρώην Αντιπρόεδρου της Δημοκρατίας, Arben Ahmetaj.

Η γυναίκα, με την ιδιότητα της καθαρίστριας, δήλωσε ότι πήρε το ποσό των χρημάτων από το χρηματοκιβώτιο της Άλντα Κλόσι και προέβη σε αυτή την ενέργεια ως ένδειξη εκδίκησης για εκείνην γιατί ήταν πολύ θυμωμένη.

Η μαρτυρία της Ροζέτα διέψευσε τους ισχυρισμούς της Άλντα Κλόσι, ότι είχε οικονομίες από τη δουλειά του πατέρα της και τη μετανάστευση, προκειμένου να περιθάλψει τον θείο της στις ΗΠΑ.

Με βάση αυτή την κατάσταση, η εισαγγελία Τιράνων έχει ξεκινήσει έρευνα κυρίως για την κατηγορία της «Απόκρυψης εισοδημάτων» και της «Μη δήλωσης περιουσιακών στοιχείων» στην Ανώτατη Επιθεώρηση Δήλωσης Περιουσίας στα Τίρανα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου