Στη δημοσιότητα στοιχεία των εργαζομένων της Αλβανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

Στη δημοσιότητα στοιχεία των εργαζομένων της Αλβανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

Οι Ιρανοί hackers δημοσίευσαν το απόγευμα της Τετάρτης νέα στοιχεία που έχουν αντλήσει από τα αλβανικά συστήματα ασφαλείας μέσω κυβερνοεπίθεσης.

Στη σελίδα τους στο Telegram, «Homeland Justice» έχουν δημοσιεύσει μια μακρά λίστα με όλα τα στοιχεία των εργαζομένων της Αλβανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (SHISH).

Μέρος των δεδομένων είναι τα ονόματα, οι λειτουργίες που εκτελούν, τα email και οι αριθμοί τηλεφώνου των περισσότερων από αυτούς τους υπαλλήλους. Για πρώτη φορά εμφανίζονται και τα ονόματα των υπαλλήλων του SHISH που εργάζονται στο τμήμα αντικατασκοπείας.

«Περήφανοι που φιλοξενείτε τρομοκράτες; Επίσης με περηφάνια χαιρετίζουμε τις συνέπειες που υποφέρει ο λαός σας. Ε;» - λέει μήνυμα των χάκερ απευθυνόμενοι στην αλβανική κυβέρνηση.

Πριν λίγες μέρες δημοσίευσαν και τα στοιχεία του επικεφαλής του SHISH, Χελιντόν Μπέντο και των μελών της οικογένειάς του. Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα τηλέφωνα, η ακριβής διεύθυνση, τα αυτοκίνητα του ίδιου και της συζύγου του.

Ταυτότητες, διευθύνσεις, ταξίδια και σημαντικά προσωπικά στοιχεία έχουν δημοσιευθεί, ανάμεσα σε άλλα και τα ταξίδια Ράμα με το προσωπικό του τζετ.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου