Επιχειρηματικό forum μεταξύ Ελλάδας - Κοσόβου με την υποστήριξη του ΥΠΕΞ

Επιχειρηματικό forum μεταξύ Ελλάδας - Κοσόβου με την υποστήριξη του ΥΠΕΞ

Επιχειρηματικό Forum & B2B συναντήσεις Ελλάδας – Κοσόβου διοργανώνονται από το ΕΒΕΑ, σε συνεργασία με την Enterprise Greece-EG και την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών.

Το εν λόγω Forum θα λάβει χώρα την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 14:00, στο κτήριο του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος) και πραγματοποιείται στο πλαίσιο υποδοχής επιχειρηματικής αποστολής από τον Οργανισμό Kosovo Investment and Enterprise Support Agency (KIESA), με επικεφαλής την Υπουργό Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου του Κοσόβου, κα Rozeta Hajdari.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η αγορά του Κοσόβου, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν B2B συναντήσεις μεταξύ επιχειρηματιών των δύο πλευρών.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις από το Κόσοβο δραστηριοποιούνται κυρίως στους εξής κλάδους: Επεξεργασία τροφίμων, Κατασκευές – Δομικά υλικά, Τουρισμός, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Φάρμακα, Ξυλεία, Κλωστοϋφαντουργία.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου