Παρά τις τραγωδίες στις παραλίες, ο Ράμα αποκαλεί τη σεζόν ως την πιο καλά οργανωμένη

Παρά τις τραγωδίες στις παραλίες, ο Ράμα αποκαλεί τη σεζόν ως την πιο καλά οργανωμένη

Ο Έντι Ράμα αντέδρασε ξανά μετά τον θάνατο του 7χρονου κοριτσιού, του οποίου τη ζωή αφαίρεσε χθες στο Ποτάμι της Χιμάρας ένας υψηλόβαθμος αστυνομικός. Σύμφωνα με τον Ράμα, το γεγονός είναι μια τραγωδία, αλλά αυτή η σεζόν είναι πιο οργανωμένη και τακτοποιημένη από άλλες χρονιές.

Παρά το γεγονός, ο πρωθυπουργός Ράμα συνεχίζει να προστατεύει τους υπεύθυνους για αυτό το γεγονός. Οι αρχηγοί της αστυνομίας και οι υπουργοί που τόσο αγαπά ο Ράμα, είναι αυτοί που άφησαν τα ταχύπλοα να βγουν στην ακρογιαλιά.

«Εύχομαι για άλλη μια φορά η δικαιοσύνη να επιβάλει την πιο ακραία τιμωρία στον ένοχο αυτής της τραγωδίας! Όσο για τις συμμορίες που καθοδηγούνται από nongrata και αυτούς με διπλή ταυτότητα που επιδιώκουν να μετατρέψουν αυτόν τον τραγικό θάνατο σε κίνητρο πολιτικού πολέμου, αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που μια τραγωδία που συγκλονίζει την κοινωνία αποκαλύπτει την αναιδή ασχήμια της ψυχής!

Η απόρριψη ολόκληρου του σώματος της διεύθυνσης συνόρων Αυλώνας και η θέσπιση αυξημένης φύλαξης στην θαλάσσια κυκλοφορία είναι τα σωστά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν άλλα βήματα, στις συνθήκες όπου η ετήσια αύξηση του αριθμού των σκαφών αποτελεί διαρκή πρόκληση για όλους!

Αυτή είναι η πιο οργανωμένη, πιο τακτική και καθαρή τουριστική σεζόν χάρη στη σκληρή δουλειά που ξεκινήσαμε από τον περασμένο Σεπτέμβριο!Μέχρι χθες, ήταν επίσης η πιο ήρεμη και ασφαλής σεζόν, με δημόσιες παραλίες και ένα δίκτυο παραλιών οργανωμένο όπως ποτέ άλλοτε! », λέει ο Ράμα στο Twitter.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου