Ο Αλβανός ΠτΔ για τον θάνατο του Κ. Παπούλια

Ο Αλβανός ΠτΔ για τον θάνατο του Κ. Παπούλια

Ο Αλβανός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ιλίρ Μέτα εξέφρασε σήμερα τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας της Ελλάδας Κάρολου Παπούλια.

Ο Μέτα αναφέρει ότι ο Παπούλιας έπαιξε ιστορικό ρόλο στη βελτίωση και την ενίσχυση των σχέσεων καλής γειτονίας μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας.

«Με θλίψη έμαθα τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια. Μεγάλη εκτίμηση για τον ιστορικό του ρόλο και την πολύτιμη συμβολή του στη βελτίωση των σχέσεων και την ενίσχυση της καλής γειτονίας μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας, καθώς και για το εποικοδομητικό πνεύμα και την ειλικρινή θέληση που επιδείχθηκε για την αποκατάσταση των γεφυρών και το πνεύμα συνεργασίας σε όλους τους τομείς των δύο λαών μας.

Για μένα οι συναντήσεις μαζί του και ιδιαίτερα ο σεβασμός και η καλοσύνη του προς τον αλβανικό λαό και την Αλβανία θα μείνουν αξέχαστες. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, τις αρχές και το ελληνικό έθνος για την απώλεια αυτής της μεγάλης προσωπικότητας, που συνέβαλε στην αποκατάσταση της δημοκρατίας και στην πρόοδο της χώρας του», αναφέρει ο Αλβανός ΠτΔ στο συλλυπητήριο μήνυμά του. 

Κ. Παπούλιας και Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός - Μι...
Μεγάλο πλήγμα στην αλβανική μαφία της Πορτογαλίας
 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Δευτέρα 24/01/22, 17:40

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη