Ο Ράμα τα «έχωσε» στην Τζάτσκα κατά την εθνική συνέλευση του Σοσιαλιστικού Κόμματος

Ο Ράμα τα «έχωσε» στην Τζάτσκα κατά την εθνική συνέλευση του Σοσιαλιστικού Κόμματος

Ο Έντι Ράμα ξεκίνησε τη συνεδρίαση της Συνέλευσης του Σοσιαλιστικού Κόμματος με έντονη κριτική.

Ο επικεφαλής της κυβέρνησης άσκησε κριτική στη στάση της πρώην Υπουργού Εξωτερικών Olta Xhaçka, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει εξαφανιστεί από τα κοινωνικά δίκτυα μετά την αποχώρησή της από τη θέση αυτή.


«Από τότε που έφυγε από την κυβέρνηση ξέχασε να μπει στο Facebook» υπενθυμίζοντάς της ότι η πρώην υπουργός δεν δραστηριοποιείται εδώ και καιρό στις συσκέψεις.

...

Ο Μπελέρης στέλνει στο SPAK την Αλβανίδα ΥΠΕΞ, τον σύζυγό της και τον Γκόρο

Για την υπόθεση πλαστογραφίας έκτασης στο χωριό Δρυμάδες Η υπουργός Εξωτερικών, Olta Xhaçka, ο σύζυγός της, Artan Gaçi, ο πρώην δήμαρχος της Χιμάρας, Jorgo Goro, και οι κληρονόμοι ενός ακινήτου στους ...

Υπενθυμίζουμε ότι η Olta Xhaçka απολύθηκε από τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών στις 4 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους.

Παράλληλα, ακόμη δεν έχει συζητηθεί η νομιμότητα της θητείας της στην Αλβανική Βουλή μετά τις σκληρές κατηγορίες της αντιπολίτευσης για στρατηγική επένδυση του συζύγου της στα παράλια.Παράλληλα, ακόμη δεν έχει συζητηθεί η νομιμότητα της θητείας της στην Αλβανική Βουλή μετά τις σκληρές κατηγορίες της αντιπολίτευσης για στρατηγική επένδυση του συζύγου της στα παράλια.

...

Ανασχηματισμό ανακοίνωσε ο Ράμα - Τέλος η Xhacka από το ΥΠΕΞ

Ανασχηματισμό της κυβέρνησης ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Συνέλευσης του Σοσιαλιστικού κόμματος στα Τίρανα. Ανάμεσα στις αλλαγές των...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου