Ροζ βίντεο στο δημαρχείο: Το SPAK ζητά 4 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση για τον πρώην σοσιαλιστή δήμαρχο

Ροζ βίντεο στο δημαρχείο: Το SPAK ζητά 4 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση για τον πρώην σοσιαλιστή δήμαρχο

Το SPAK κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην δημάρχου Κούκεσι, Safet Gjici, ζητώντας φυλάκιση 4 ετών και 6 μηνών. Ζητείται επίσης να στερηθεί ο Gjici του δικαιώματος άσκησης δημοσίων λειτουργιών για 5 χρόνια.

Έτσι, για την Alma Kaçaj, το SPAK ζήτησε ποινή φυλάκισης 1 έτους και έξι μηνών, η οποία με συντομευμένη δίκη μπορεί να μετατραπεί σε φυλάκιση 1 έτους.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην δήμαρχος Κούκεσι συνελήφθη στις 24 Ιουνίου με εντολή του SPAK. Ο Safet Gjici συνελήφθη σε μπαρ κοντά στο διαμέρισμά του κοντά στις γερμανικές βίλες στα Τίρανα, ενώ κατηγορείται για παθητική διαφθορά.

Η έρευνα για τον Gjici ξεκίνησε στις 16 Ιουνίου, αμέσως μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο στα ΜΜΕ που τον δείχνει να συνευρίσκεται σεξουαλικά με μια κοπέλα στο γραφείο του. Αρχικά, είχε ξεκινήσει έρευνα εναντίον του για την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας, ενώ μετά τη δημοσίευση του δεύτερου μέρους του βίντεο όπου εμφανιζόταν η Alma K. ζητώντας από την Gjici χάρη για τον σύλλογο σκύλων της, το SPAK ξεκίνησε έρευνες για διαφθορά.

...

Ροζ βίντεο μέσα στο δημαρχείο έκαψε τον σοσιαλιστή δήμαρχο του Κούκεσι

Μπίλ Κλίντον την είδε ο Safet Gjici Παραιτήθηκε ο σοσιαλιστής δήμαρχος του Κούκεσι Safet Gjici. Μετά τη δημοσίευση του σκανδαλώδους βίντεο που τον δείχνει σε ερωτικές περιπτύξεις στο δη...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου