Ροζ βίντεο μέσα στο δημαρχείο έκαψε τον σοσιαλιστή δήμαρχο του Κούκεσι

Ροζ βίντεο μέσα στο δημαρχείο έκαψε τον σοσιαλιστή δήμαρχο του Κούκεσι

Μπίλ Κλίντον την είδε ο Safet Gjici

Παραιτήθηκε ο σοσιαλιστής δήμαρχος του Κούκεσι Safet Gjici. Μετά τη δημοσίευση του σκανδαλώδους βίντεο που τον δείχνει σε ερωτικές περιπτύξεις στο δημαρχιακό του γραφείο, ο Gjici μέσω δημοσίευσης του στο Facebook έκανε γνωστό ότι έχει σχέση με την εν λόγω κοπέλα και δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση του δημάρχου.

«Ζητώ μια τεράστια συγγνώμη στο κοινό και σε όποιον είδε αυτό το άσχημο βίντεο σήμερα. Μετά από μια δύσκολη εκστρατεία και αντιπαράθεση με τους αντιπάλους μου, από την οποία βγήκα νικητής, δυστυχώς έπεσα θύμα μιας παγίδας που ετοίμασαν λεπτομερώς οι ίδιοι που αντιμετώπισα στις εκλογές. Εδώ κατάφεραν να κάνουν σε άλλη βρώμικη μορφή αυτό που δεν μπορούσαν να κάνουν με την ψήφο των Κουκσιανών.

Λυπάμαι πολύ για το περιστατικό και είμαι περισσότερο από ξεκάθαρος ότι σε αυτή την κατάσταση δεν έχει αξία κανενός είδους εξήγηση. Εδώ και αρκετό καιρό έχω στενή σχέση με την εν λόγω κοπέλα, αλλά φυσικά δεν έχω καμία δικαιολογία για αυτό που συνέβη.

Δεν μπορώ πλέον να είμαι το άτομο που εργάζεται σε αυτό το κρατικό γραφείο, καθώς πρόδωσα την εμπιστοσύνη αυτών των χιλιάδων ανθρώπων που πίστεψαν και συνεργάστηκαν μαζί μου για να κάνω το Kukës μια ολοένα και καλύτερη πόλη».

Ως γνωστόν αν έχεις σχέση και είσαι δήμαρχος μπορείς να κάνεις παιχνίδια μαζί της στο γραφείο σου εντός του δημαρχείου.

Βίντεο εδώ

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου