Δημοτικός σύμβουλος «χαρίζει» ένα ζευγάρι χειροπέδες στον Δήμαρχο Τιράνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοτικός σύμβουλος «χαρίζει» ένα ζευγάρι χειροπέδες στον Δήμαρχο Τιράνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τη σύλληψη του Γενικού Διευθυντή του Δήμου Τιράνων, Taulant Tushe, η αντιπολίτευση ζήτησε από το SPAK να συλλάβει επίσης τον δήμαρχο Τιράνων, Erjon Veliaj για την υπογραφή του στον αποτεφρωτήρα Τιράνων. Έτσι, στην αρχή της διάσκεψης του Δημοτικού Συμβουλίου αυτή την Παρασκευή, όταν ο Veliaj ξεκίνησε την ομιλία του, ο δημοτικός σύμβουλος Tedi Blushi πλησίασε και του «δώρισε» σε ένα ζευγάρι χειροπέδες ως σύμβολο ευθύνης που πρέπει να φέρει ο δήμαρχος. Δείτε παρακάτω βίντεο:

...

Καταγγελία της αλβανικής αντιπολίτευσης: «15 στρέμματα κατέλαβε η μαφία των αποτεφρωτηρίων στα Τίρανα»

Η αλβανική αντιπολίτευση κατήγγειλε την υπόθεση για το αποτεφρωτήριο των Τιράνων, καθώς το το ίδρυμα που διοικεί και διαχειρίζεται την πρωτεύουσα παραβίασε το νόμο στην κατασκευή του εργοστα...

«Έδωσα σήμερα στο Erjon Veliaj ένα ζευγάρι χειροπέδες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα δεσμά είναι δικαιοσύνη για την υπόθεση του ανύπαρκτου αποτεφρωτήρα των Τιράνων και για τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έχουν κλαπεί μέσω αυτού του εγκληματικού σχεδίου. Οι χειροπέδες είναι το σύμβολο της ποινής για κακοδιαχείριση και κλοπή των φόρων μας αυτά τα χρόνια. Τα δεσμά είναι η τιμωρία για το σκυρόδεμα και την καταστροφή των Τιράνων. Τα δεσμά είναι η τιμωρία για τα καταρρέοντα σπίτια κατά παράβαση του νόμου, των άδικων προστίμων, της εγκατάλειψης των πολιτών που έχουν ανάγκη και άτομα με αναπηρίες», έγραψε ο Blushi στα κοινωνικά δίκτυα μετά από αυτή τη χειρονομία.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, η συνάντηση διακόπηκε και η δημοτική αστυνομία κλήθηκε να πάρει τον Blushi έξω. Το περιστατικό σηματοδότησε τη συνάντηση όπου ο προϋπολογισμός του 2024 για τον δήμο των Τιράνων ψηφίστηκε χωρίς συζήτηση.

...

Αποτεφρωτήριο των Τιράνων: Οι έρευνες αποκαλύπτουν παραβιάσεις και διασυνδέσεις με τους εμπλεκόμενους επιχειρηματίες

Στην Αλβανία, οι έρευνες της Ειδικής Εισαγγελίας για το αποτεφρωτήριο των Τιράνων, που οδήγησαν στην έκδοση 15 ενταλμάτων σύλληψης, αποκάλυψαν σειρά παρατυπιών στις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για τ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου