Την Δευτέρα θα εξεταστεί η νέα αίτηση αποφυλάκισης Μπελέρη

Την Δευτέρα θα εξεταστεί η νέα αίτηση αποφυλάκισης Μπελέρη

Την Δευτέρα 21 Αυγούστου θα εξεταστεί ακόμη μια αίτηση των δικηγόρων του Φρέντη Μπελέρη για αλλαγή του μέτρου της προφυλάκισης σε αποφυλάκιση με υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα.

Μια από τις αιτιολογίες άρνησης αποφυλάκισης του Μπελέρη στις προηγούμενες εφέσεις, ήταν ο υποτιθέμενος κίνδυνος αλλοίωσης των στοιχείων της έρευνας. Όπως ενημέρωσε σχετικά με ανακοίνωση το SPAK στις αρχές του μήνα, οι έρευνες ολοκληρώθηκαν και ο φάκελος έχει κλείσει.

Παρόλο που η έφεση της Δευτέρας έχει λογική βάση, δυστυχώς έχουμε γίνει μάρτυρες μιας υπόθεσης όπου έχει καταστρατηγηθεί η λογική και η εφαρμογή του ποινικού δικαίου.

Να υπενθυμίσουμε πως το SPAK, μέσω ανακοίνωσης είχε προδικάσει την ενοχή Μπελέρη, αδιαφορώντας για το τεκμήριο της αθωότητας, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του ελληνικού ΥΠΕΞ.

Εκτιμάται πως η συγκεκριμένη έφεση θα είναι και η τελευταία πριν την τελική εκδίκαση της υπόθεσης.


Για παραβίαση δικαιώματος δίκαιης δίκης του Μπελέρη κάνουν λόγο διπλωματικές πηγές

Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με την αλβανίδα ομόλογό του Η σημερινή ανακοίνωση της αλβανικής Ειδικής Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς σχετικά με την παραπομπή του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρ...

Η Ειδική Εισαγγελία στέλνει προς εκδίκαση την υπόθεση Μπελέρη

Η Ειδική Εισαγγελία (SPAK) ολοκλήρωσε τις έρευνες σχετικά με την υπόθεση του εκλεγμένου Δημάρχου Χιμάρας, Φρέντη Μπελέρη, στέλνοντας τον φάκελο προς εκδίκαση στο Ειδικό Δικαστήριο (GJKKO). Στη δημόσια...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου