Μήνυμα ανατροπής της κυβέρνησης Ράμα από τον ΠτΔ της Αλβανίας

Μήνυμα ανατροπής της κυβέρνησης Ράμα από τον ΠτΔ της Αλβανίας

Μήνυμα ενόψει των κοινοβουλευτικών εκλογών του Απρίλη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας, Ίλιρ Μέτα, με σημερινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε μήνυμα για τις εκλογές της 25ης Απριλίου 2021, στην Αλβανία όπου σύμφωνα με τον ίδιο θα υπάρξει «δημοκρατική ανατροπή».

Ο αρχηγός του κράτους πιστεύει ότι οι εκλογές έπρεπε να έχουν διεξαχθεί εδώ και πολύ καιρό.

«Οι εκλογές έπρεπε να έχουν διεξαχθεί πριν από καιρό. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στις 25 Απριλίου 2021», έγραψε ο Πρόεδρος Μέτα σε ανάρτηση του.

Ενώ λίγες ώρες αργότερα έγραψε σε νέα ανάρτηση: «Η Αλβανία δεν θα μπει στο τσουβάλι μιας συμμορίας ληστών, ολιγαρχών και αλαζόνων. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! Στις 25 Απριλίου 2021, η Αλβανία στα χέρια των Αλβανών!»

Ο Πρόεδρος της Αλβανίας ήταν αυτός που όρισε την 25η Απριλίου ως ημερομηνία για τις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές της χώρας, υλοποιώντας μια βασική προϋπόθεση για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Ιλίρ Μετά όπως όλα δείχνουν, διεξάγει κανονικά την προεκλογική εκστρατεία του παρά την θεσμική θέση που κατέχει. Πριν αναλάβει την θέση του ΠτΔ ήταν αρχηγός του κόμματος LSI του οποίου σήμερα ηγείται η σύζυγος του Μόνικα Κρυεμάδι. Στις εκλογές το LSI θα συνεργαστεί με το Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανίας με κοινό σκοπό την αποκαθήλωση του Έντι Ράμα

×
Ενημερώσεις

Μετά την εγγραφή σας, θα λαμβάνετε email για κάθε νέα δημοσίευση.

Βολές Γερμανού ευρωβουλευτή για την έλλειψη προόδο...
800 χιλιάδες Αλβανοί δεν έχουν ανανεώσει διαβατήρι...

Σχετικά άρθρα